ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκδήλωση παρουσίασης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (φωτο)

IMG 6664 panepistimio kypros 1
milonas 728x120

Εκδήλωση παρουσίασης στη Λάρισα πραγματοποίησε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το απόγευμα της Τρίτης στο ξενοδοχείο «Imperial».

Σε δήλωσή της η Διευθύντρια της μονάδας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου τόνισε: «Στην εκδήλωση που έγινε σήμερα στη Λάρισα παρουσιάστηκαν τα συμβατικά και εξ αποστάσεως προγράμματα του πανεπιστημίου που έχει την έδρα του στη Λευκωσία.

Είναι ένα μη κρατικό Πανεπιστήμιο, όλα τα προγράμματα είναι αναγνωρισμένα τόσο από το Υπουργείο Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και από τον ΔΟΑΤΑΠ. Στα συμβατικά προγράμματα το 30% είναι Ελλαδίτες φοιτητές, ενώ στα εξ αποστάσεως το 70%, είναι πολύ υψηλές οι προτιμήσεις των Ελλήνων και καλύπτουν μια ευρεία γκάμα εξειδικευμένων αντικειμένων στην Ιατρική, τη Νομική, τις Θετικές Επιστήμες, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, και στις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατατάχθηκε πρόσφατα από τους Times Higher Education ανάμεσα στα 301+ καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως.

Δείτε φωτογραφίες:Εκδήλωση παρουσίασης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (φωτο)Εκδήλωση παρουσίασης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (φωτο)Εκδήλωση παρουσίασης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (φωτο)Εκδήλωση παρουσίασης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!