Εκδήλωση αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος πραγματοποίησε το ΚΚΕ στο «Φρούριο» (φωτο)

IMG 6732 kke larisa
milonas 728x120

Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος πραγματοποίησε το ΚΚΕ στη Λάρισα, σε βραδιά που πραγματοποίησε στον πολυχώρο «Φρούριο».

Στην ομιλία της η γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Λάρισας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Μαρία Γαβαλά τόνισε μεταξύ άλλων: «Οι εξελίξεις από την επομένη κυριολεκτικά ημέρα επιβεβαιώνουν αγαπητοί σύντροφοι τη θέση του Κόμματος  ότι αποτυπώνεται  ένα νέος συσχετισμός μεταξύ των αστικών κομμάτων, με κύριο χαρακτηριστικό την κυβερνητική εναλλαγή μεταξύ των δύο μεγαλύτερων κομμάτων του κεφαλαίου, των μονοπωλίων, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ.

Δεν πρόκειται για αλλαγή πολιτικής, αλλά για παράδοση σκυτάλης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ φάνηκε ξεκάθαρα και κατά τις τελετές παράδοσης – παραλαβής ανάμεσα σε πρώην και νυν υπουργούς την προηγούμενη εβδομάδα. Εκείνοι που μέχρι χτες υποτίθεται πως “σκοτώνονταν”, αφού τάχα τους χώριζε “χάος”, είδαμε αντάλλασσαν αβρότητες για το “σημαντικό έργο” που παραλαμβάνουν και παραδίδουν, για την ανάγκη “εθνικής” συνεννόησης στα “μεγάλα και κρίσιμα” που “δεν προσφέρονται για κομματικές αντιπαραθέσεις”.

Είναι αστική επιλογή η ΝΔ ως κυβέρνηση, ακριβώς γιατί η αστική τάξη της χώρας μας, εκείνοι δηλαδή που κρατάνε τα κλειδιά της οικονομίας και της εξουσίας στα χέρα τους πρέπει πιο γοργά να προχωρήσουν τις αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις. Η νέα κυβέρνηση είναι ήδη έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κεφαλαίου για νέα πιο δραστικά μέτρα στήριξης της κερδοφορίας του.

Η ίδια η σύνθεσή της νέας κυβέρνησης,  όπως και οι διάφορες αλλαγές υπαγωγής αρμοδιοτήτων στα υπουργεία, δείχνουν την στρατηγική κατεύθυνσή της, για την οποία δεν είχαμε βέβαια καμία αυταπάτη.

Πρόκειται για ανθρώπους των Αμερικάνων, όπως ο Χρυσοχοϊδης, ο μόνος πολιτικός που έχουν βραβεύσει οι ΗΠΑ, πρόκειται για γνωστά και δοκιμασμένα στελέχη στην υλοποίηση αντιλαϊκών πολιτικών. Σήμερα επανέρχονται, βρίσκοντας στρωμένο το έδαφος με αντιλαϊκούς νόμους και αποφάσεις από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ άλλοι διετέλεσαν στελέχη του ΣΕΒ και άλλων μεγάλων εργοδοτικών οργανώσεων. Το νέο- πιο τεχνοκρατικό- μοντέλο διακυβέρνησης, που εξαγγέλλει ο κ. Μητσοτάκης, ουσιαστικά προωθεί την επιτάχυνση και τον πιο αποτελεσματικό έλεγχο στο αντιλαϊκό έργο που παραδίδει η προηγούμενη κυβέρνηση.»

Δείτε φωτογραφίες:

Εκδήλωση αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος πραγματοποίησε το ΚΚΕ στο «Φρούριο» (φωτο)Εκδήλωση αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος πραγματοποίησε το ΚΚΕ στο «Φρούριο» (φωτο)Εκδήλωση αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος πραγματοποίησε το ΚΚΕ στο «Φρούριο» (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!