ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπό διάλυση η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία – Πότε αλλάζουν τα μέλη

banner 1
milonas 728x120

Υπό διάλυση τελεί η νομαρχιακή επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία. Από τον Μάιο του 2018, οπότε και διορίστηκαν τα μέλη της από το κόμμα, έχουν αλλάξει πολλά. Οι συνεργασίες του Κινήματος με το ΠΟΤΑΜΙ και τη ΔΗΜΑΡ τερματίστηκαν, μέλη της Επιτροπής ανέλαβαν ασυμβίβαστες θέσεις με το αξίωμα, με αποτέλεσμα η σημερινή της σύνθεση να μην έχει καμία ουσιαστική νομιμοποίηση.

Από το σχήμα έχει αποχωρήσει ο Φώτης Λαμπρινίδης, ο οποίος βρίσκεται πλέον στον “ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία” και το όνομά του μάλιστα “έπαιξε” για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας. Εκτός Ν.Ε. βρίσκεται όμως και η Νατάσα Οικονόμου, η οποία διαφώνησε με την επιλογή του κόμματος για τις δημοτικές εκλογές και αποσύρθηκε. Στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος εξελέγησαν τόσο ο Δημήτρης Τσιμπανάκος (πρώτος μάλιστα σε σταυρούς στη Μαγνησία) όσο και η Φούλη Τσιώμου, οι οποίοι έχουν ασυμβίβαστο μεταξύ της μίας και της άλλης θέσης. Ο Βασίλης Γαρόφλος, εκπροσωπούσε την τάση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στην Νομαρχιακή Επιτροπή και μετά την αποχώρηση του Σταύρου Θεοδωράκη από το σχήμα, δεν συμμετέχει στις διαδικασίες.

Άρα, συνολικά από τα δεκατρία μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, οι πέντε είτε αποχώρησαν είτε αντιμετωοπίζουν κώλυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr εντός του Σεπτεμβρίου η Φώφη Γεννηματά θα προκηρύξει εκλογική διαδικασία για να εκλεγούν τα νέα μέλη των Οργάνων του κόμματος και να επανέλθει το κόμμα στην κανονικότητα.

error: Content is protected !!