Τι είπε στην απολογία του ο Αλβανός δολοφόνος της Νέας Αγχιάλου

image 249826
stergiou
fotou
728x110 3

Δεν εμφανίστηκε μετανιωμένος για τον φόνο που διέπραξε προχθές το απόγευμα στη Νέα Αγχίαλο, σκοτώνοντας τον άτυχο ομοεθνή του, ο 41χρονος Αλβανός, κατά την απολογία του στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

728X100 3

«Είπε ότι θα πάρει τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και θα γυρίσουν στην Αλβανία… Θόλωσα…» αυτή ήταν η φράση που χρησιμοποιήσε, παραδεχόμενος την πράξη του, αφού λίγες ώρες νωρίτερα είχε σκοτώσει τον μπατζανάκη του, έναν 38χρονο άνδρα.

Το θύμα ενημέρωσε κατά τη διάρκεια του φαγητού προχθές , οτι επειδή ήταν βίαιος και η σύζυγός του είχε πρόβλημα συμβίωσης μαζί του, θα έπαιρνε εκείνη και τα παιδιά τους στην Αλβανία. Τότε, ο δράστης, πήρε τον σουγιά και κατάφερε τρεις μαχαιριές στο θύμα του, η μία εκ των οποίων τον βρήκε στην καρδιά.

Παρών στο περιστατικό ήταν και ένας φίλος του ζευγαριού, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να τους χωρίσει χωρίς να τα καταφέρει. Μάλιστα είναι εκείνος που μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο Νοσοκομείο του Βόλου το θύμα και στην οδό Ιάσονος, συνάντησαν ασθενοφόρο, από το πλήρωμα του οποίου ζήτησαν να μεταφερθεί το θύμα στο “Αχιλλοπούλειο”.

Ούτε στο υπόμνημά του, ούτε προφορικά ο δράστης έχει αναφέρει οτι έχει μετανιώσει για την πράξη του και δεν έχει ζητήσει συγγγνώμη.

Το εργαλείο του φόνου δεν έχει βρεθεί ακόμα και η Αστυνομία το αναζητά. Ο δράστης είπε την πρώτη φορά οτι δε θυμάται τι το έκανε και τη δευτερη φορά οτι πέταξε τον σουγιά σε καρότσα αυτοκινήτου.

Στον 41χρονο έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, κατηγορία που με τον νέο Ποινικό Κώδικα επισείει ποινή φυλάκισης από 10 χρόνια μέχρι ισόβια.

error: Content is protected !!