Το ραντεβού της Μαρίνας Χρυσοβελώνη με τον Αλέξη Τσίπρα – «Δεν έχω πέσει στα πατώματα να κλαίω»

xrysovelwni
milonas 728x120

“Προφανώς στεναχωρήθηκα, διότι δεν επετεύχθη ο στόχος που έβαλα στο 100%. Όμως το αποτέλεσμα νομίζω οτι δικαίωσε την επιλογή μου. Πήρα περισσότερούς από 9.500 σταυρούς προτίμησης” είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο TheNewspaper.gr, για πρώτη φορά μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η τέως Υφυπουργός Εσωτερικών απάντησε σε δημοσιεύματα που τη θέλουν “να έχει πέσει στα πατώματα και να κλαίει” μετά τις εκλογές επειδή δεν εξελέγη βουλευτής. “Είμαι πολύ καλά. Επέστρεψα στη δουλειά μου, στην οικογένειά μου και παραμένω ενεργή στο κόμμα μου” είπε η κ. Χρυσοβελώνη συνεχίζοντας: “Με βλέπετε κι εσείς καλά. Δεν έχω πέσει να κλαίω. Πήγα πολύ καλά.”.

Το ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα

Την επόμενη εβδομάδα η Βολιώτισσα πολιτικός θα συναντηθεί στην Αθήνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να επανακαθορίσουν τη σχέση τους. “Όλοι εμείς που προερχόμαστε από τους ΑΝΕΛ ή τα στελέχη της ΝΔ που είναι σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Αν το νέο κόμμα που προανήγγειλε ο τ. πρωθυπουργός μας συμπεριλαμβάνει και σε ποιο επίπεδο” τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη, η οποία εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξη για το πολιτικό της μέλλον.

Για τη νέα κυβέρνηση

“Θα ήμουν ανεύθυνη αν μιλούσα για δεξιά παρένθεση. Θα δούμε την περπατησιά αυτής της κυβέρνησης και θα την κρίνουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ προκειται να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση. Δεν πρόκειται να ζητάμε εκλογές από την επόμενη μέρα όπως έκανε η ΝΔ το 2015” υποστήριξε η κ. Χρυσοβελώνη σημειώνοντας: “Εύχομαι να μην περκόψουν τις συντάξεις και να μην ιδιωτικοποιήσουν την Υγεία και την Παιδεία”.

 

 

error: Content is protected !!