Στον Ολυμπιακό Π. τα αδέλφια Κωστούλα της Αγίας Άννας

simos
banner
milonas 728x120

Επιτυχιών συνέχεια για την σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας καθώς, όπως αναρτήθηκε και στο επίσημο  site της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς, οι αθλητές της σχολής Κωστούλας Κωνσταντίνος και Κωστούλας Χαράλαμπος θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους πορεία στην  Κ-15 και Κ-12 του Ολυμπιακού αντίστοιχα.

Ο Κωνσταντίνος που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός βρέθηκε πρόσφατα στο Καρπενήσι στην τελική προεπιλογή της Εθνικής ομάδας  Κ-15. Διακρίνεται για την πειθαρχία του, την προσωπικότητά του και τα σωματικά του προσόντα.

Ο Χαράλαμπος αγωνίζεται ως επιθετικός και διακρίνεται για την αυτοπεποίθηση, την γενναιότητα και τις ηγετικές του τάσεις. Ο συνδυασμός του ταλέντου, των αξιών και των αρχών που διδάχτηκαν στα τρία χρόνια παραμονής στη σχολή της Αγίας Άννας τους καθιστούν έτοιμους να κυνηγήσουν το ποδοσφαιρικό τους όνειρο στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Το Δ.Σ της σχολής, οι προπονητές και οι συμπαίκτες εύχονται στον Κωνσταντίνο και τον Χαράλαμπο υγεία και κάθε επιτυχία στο ποδοσφαιρικό τους ταξίδι.

error: Content is protected !!