ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γέλασαν με την ψυχή τους στην παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια και.. ο κακός ο Λύκος;» τα παιδάκια στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ (φωτο)

IMG 6995 3 gourounakia parastash
milonas 728x120

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, την παιδική παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια και.. ο κακός ο Λύκος;» απόλαυσαν τα παιδάκια στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, το βράδυ της Κυριακής.

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις» παρουσίασε την εν λόγω παράσταση και στη Λάρισα στο πλαίσιο της μεγάλης περιοδείας σε όλη την Ελλάδα.

Ένα μεγάλο πάρτι με καταπληκτικά κουστούμια, πολύ χορό, ζωντανή μουσική και άκρως διασκεδαστικά τραγούδια.

Μια κωμωδία με ζωντανή μουσική  για μικρά και μεγάλα παιδιά, διαδραστική, όπου οι θεατές συμμετείχαν στην παράσταση και έτσι έγιναν και οι ίδιοι πρωταγωνιστές του έργου.

Δείτε φωτογραφίες:

Γέλασαν με την ψυχή τους στην παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια και.. ο κακός ο Λύκος;» τα παιδάκια στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ (φωτο)Γέλασαν με την ψυχή τους στην παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια και.. ο κακός ο Λύκος;» τα παιδάκια στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ (φωτο)Γέλασαν με την ψυχή τους στην παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια και.. ο κακός ο Λύκος;» τα παιδάκια στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ (φωτο)Γέλασαν με την ψυχή τους στην παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια και.. ο κακός ο Λύκος;» τα παιδάκια στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ (φωτο)Γέλασαν με την ψυχή τους στην παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια και.. ο κακός ο Λύκος;» τα παιδάκια στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ (φωτο)Γέλασαν με την ψυχή τους στην παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια και.. ο κακός ο Λύκος;» τα παιδάκια στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ (φωτο)Γέλασαν με την ψυχή τους στην παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια και.. ο κακός ο Λύκος;» τα παιδάκια στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ (φωτο)Γέλασαν με την ψυχή τους στην παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια και.. ο κακός ο Λύκος;» τα παιδάκια στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!