ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξαιρετικές εμφανίσεις Βολιωτών σκακιστών σε πανελλήνια πρωταθλήματα

τσαρσιταλιδης κωνσταντίνος

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι νεαροί Βολιώτες σκακιστές που συμμετείχαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, τα οποία διεξήχθησαν στην Πάτρα από 25/6 έως 6/7/2019.

Τα αδέλφια Τσαρσιταλίδη, ο Κωνσταντίνος και ο Χρήστος, από το Βελεστίνο Βόλου πιστοποίησαν για ακόμη μία φορά τις μεγάλες σκακιστικές τους δυνατότητες καθώς στο ομαδικό πρωτάθλημα κατέκτησαν με την ομάδα τους την Ε.Σ. Θεσ/νίκης την 3η θέση, από 34 ομάδες, στο 47ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα, ισοβαθμώντας μάλιστα με την 1η ομάδα (την οποία και νίκησαν στον τελευταίο αγώνα) αλλά χάνοντας την 1η θέση στα κριτήρια ισοβαθμίας, και στα ατομικά νεανικά πρωταθλήματα 8-16 ετών τερμάτισαν ο μεν Κωνσταντίνος στην 4η θέση, από 34 σκακιστές, στην κατηγορία Α16, ο δε Χρήστος στην 6η θέση, από 57 σκακιστές, στην κατηγορία Α12, παλεύοντας μέχρι και τον τελευταίο αγώνα για μια θέση στο βάθρο.

KEN 728X100

Ο Αντώνης Γκαβαρδίνας του Α.Ο. Αγριάς Μαγνησίας, στην πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τερμάτισε στην 10η θέση, από 40 σκακιστές, στην κατηγορία Α10 πιστοποιώντας την τρομερή του άνοδο την τελευταία διετία και δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Στους αγώνες συμμετείχε και ο εξαιρετικός Γιάννης Ζγουλέτας της Σ.Ε. Βόλου, ο οποίος όμως δεν βρέθηκε σε καλή περίοδο με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αξιοποιήσει τις καλές του εμφανίσεις και να μείνει χαμηλά στην τελική βαθμολογία της κατηγορίας Α16.

Αποτελέσματα και στατιστικά των αγώνων μπορείτε να δείτε για το Ομαδικό Πρωτάθλημα στο http://chess-results.com/tnr450832.aspx?lan=1 και για τα ατομικά νεανικά πρωταθλήματα 8-16 ετών στο http://chess-results.com/tnr449523.aspx?lan=1&art=1&rd=9.

Σκακιστικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο καθώς και όλες τις προκηρύξεις των ελληνικών σκακιστικών τουρνουά θα βρείτε στον ιστότοπο https://chesswords.blogspot.gr

error: Content is protected !!