ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: «Θα κάνουμε μαχητική και κοινωνική αντιπολίτευση – Να μη μείνουμε στάσιμοι»

67403954 2174797516144337 1461282697417588736 n 780x405
milonas 728x120

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Στη συνεδρίαση, έδωσε το παρών το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος των οργανώσεων Θεσσαλίας του κόμματος κ. Θωμάς Τσούπος, ενώ πραγματοποιήθηκε και αποτίμηση των τεσσάρων τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων.

Ο κ. Τσούπος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να μείνει στάσιμος, αλλά και να κάνει μαχητική και κοινωνική αντιπολίτευση, δηλώνοντας παράλληλα πως θα πρέπει να εκπονήσει ένα νέο πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλον τον λαό.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει η Μεγάλη Προοδευτική Αριστερή παράταξη. Για να εκπροσωπήσουμε όλους αυτούς που μας ψήφισαν θα πρέπει να αλλάξουμε και οι ίδιοι».

ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: «Θα κάνουμε μαχητική και κοινωνική αντιπολίτευση - Να μη μείνουμε στάσιμοι»Σχολιάζοντας την προεκλογική περίοδο μίλησε για «μέτωπο αντι-ΣΥΡΙΖΑ» με συμμετέχοντες τη ΝΔ – σε αρχηγικό ρόλο – αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα, ενώ έκανε ειδική μνεία για fake news από ΜΜΕ που επιχειρούσαν να «χτυπήσουν» την κυβέρνηση. Παρά ταύτα όπως τόνισε η επιχειρηματολογία της ΝΔ πέρασε προς την κοινωνία. Για τη ΝΔ είπε ακόμη πως κέρδισε τις εκλογές με «εξόφθαλμη νεοφιλελεύθερη κατεύθυνση».

Μιλώντας για τα υπόλοιπα κόμματα ανέφερε πως το ΚΙΝΑΛ έγινε ουρά της ΝΔ, γεγονός στο οποίο απέδωσε και το ποσοστό του, πως το ΚΚΕ διατήρησε με οριακή μείωση της δυνάμεις του ακολουθώντας παρόμοιο πολιτικό μείγμα με εκείνο των τελευταίων 20 ετών και πως το ΜΕΡΑ 25 του Γιάννη Βαρουφάκη δεν έχει σαφείς κοινωνικές αναφορές.

Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή έμεινε εκτός Βουλής τονίζοντας παράλληλα πως η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου στην οποία μετακινήθηκαν πολλοί ψηφοφόροι της «δεν έχει σχέση με αυτό που ήταν η Χρυσή Αυγή».

Μαρίνος Τζώτζης

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!