Ο «Πηλιορείτης» Μπόρις Τζόνσον στο τιμόνι της Μεγάλης Βρετανίας

tzonson
stergiou
fotou
728x110 3

Το όνομα του νέου Πρωθυπουργού του θα μάθει σήμερα ο λαός της Βρετανίας. Η ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Συντηρητικού Κόμματος ολοκληρώθηκε το απόγευμα και σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, ο Μπόρις Τζόνσον θα είναι ο νέος ένοικος στον αριθμό δέκα της Downing Street. Πολλές οι αντιρρήσεις στις τάξεις των Tories για τον ανατρεπτικό πρώην Υπουργό Εξωτερικών, ενώ τον χορό των παραιτήσεων άνοιξε σήμερα ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Αλαν Ντάνκαν.

728X100 3

Ο Μπόρις Τσόνσον ή “Μπότζο” είναι λάτρης του Πηλίου και κάθε χρόνο περνάει τις οικογενειακές του διακοπές στο Χόρτο. Μένει άλλωστε στο σπίτι ιδιοκτησίας του 80χρονου πατέρα του, τη “Villa Irene”, η οποία λειτουργεί ως ησυχαστήριο για εκλεκτούς επισκέπτες. Χτισμένη με πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και πέτρα Νοτίου Πηλίου, ο Αλεξάντερ Μπόρις ντε Φέφελ Τζόνσον απολαμβάνει δύο – τρεις φορές τον χρόνο τη θάλασσα του Παγασητικού και τη θέα της περιοχής.

Του αρέσουν ιδιαίτερα οι μικρές αποδράσεις στα χωριουδάκια του Πηλίου, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που συμμετέχει στα τοπικά πανηγύρια δοκιμάζοντας στις ταβέρνες τις σπεσιαλιτέ. Επισκέπτεται συχνά τόσο τη Μηλίνα και τον Λάυκο, όσο και την Αργαλαστή, ενώ δε χαλάει το χατίρι σε κανέναν για να βγάλει… σέλφι!

 

error: Content is protected !!