ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κεραυνοί» Μπέου σε Καπούλα για τη συνάντηση με τον Κώστα Λούλη

beos neapoli
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

“Φωτιές” άναψε στη δημοτική αρχή Βόλου η συνάντηση της προέδρου του ΤΕΕ Μαγνησίας Ν. Καπούλα με τον γ.γ. του Υπουργείου Τουρισμού και δημοτικού συμβούλου Βόλου με τον Αχ. Μπέο, Κ. Λούλη. Ο Δήμος Βόλου σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

KENT728X100 1

Σχετικά με την ανακοίνωση που διένειμε, με πρωτοβουλία της, η πρόεδρος του παραρτήματος του ΤΕΕ στη Μαγνησία, Νάνση Καπούλα, της μεγάλης… του Γένους Σχολής, και όπου με τρόπο χοντροκομμένα αφελή προσπαθεί να εμφανιστεί σαν προνομιακή συνομιλήτρια του γενικού γραμματέα Τουρισμού, κ. Κων. Λούλη και μάλιστα για θέματα που έχουν να κάνουν ευθέως και με ζητήματα της τουριστικής πολιτικής του Δήμου μας, δεν θα κάνουμε ιδιαίτερο σχολιασμό αφού τα κίνητρα που υποκρύπτονται είναι περισσότερο από εμφανή.

Για όσους, όμως, δεν έχουν ενδεχομένως συνειδητοποιήσει ότι μετά το συντριπτικό μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες του Βόλου, στις εκλογές της 26ης Μαϊου, οφείλουν να αλλάξουν τις άρρωστες και εκτός λογικής πρακτικές και συμπεριφορές του παρελθόντος, υπογραμμίζουμε ότι τα αναπτυξιακά θέματα (και του τουρισμού) που αφορούν την περιοχή μας τα σχεδιάζει και τα προγραμματίζει η Δημοτική Αρχή, που και τη βούληση και τη γνώση έχει και, κυρίως, κινείται χωρίς ιδιοτέλεια, μισαλλοδοξίες  και σκοπιμότητα, με μόνο στόχο την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

Η θυγατέρα του Βαγγέλη, και όσοι άλλοι συγκυριακοί και ευκαιριακοί εκπρόσωποι φορέων και συντεχνιών, ασφαλώς και μπορούν να προχωρούν σε όποιου είδους συναντήσεις, κοινωνικές ή άλλες, με τον κ. Γενικό Γραμματέα Τουρισμού, αλλά δεν μπορούν να συζητούν για θέματα που αφορούν τον Δήμο, ερήμην μάλιστα του ίδιου. Οσο και αν προσπαθούν, με τέτοιου είδους τερτίπια, επωφελούμενοι της καλής προαίρεσης του συνομιλητή τους, να διαταράξουν τις ισορροπίες και να προκαλέσουν σύγχυση, η προσπάθειά τους είναι καταδικασμένη σε αποτυχία, αντίστοιχη με αυτή που τους επιφύλαξε ο λαός του Βόλου.

Η Δημοτική μας Αρχή συνεχίζει στην ίδια λογική, με τις ίδιες αρχές και αξίες, πιστή στην εντολή του Βολιώτικου λαού. Έχουμε μια σειρά κορυφαίων και σημαντικών επιλογών να υλοποιήσουμε και ελάχιστο έως καθόλου χρόνο να ασχολούμαστε με την συγκεκριμένη κυρία. Ας το κάνει ο κ. Γενικός, αν το επιθυμεί, που φαίνεται ότι στο μεταξύ απέκτησε και τη γνώση και την εμπειρία που η θυγατέρα του Βαγγέλη, του γνωστού τριγώνου, του αμφισβητούσε…

error: Content is protected !!