ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνάντηση Λούλη – Καπούλα στο Υπουργείο Τουρισμού

ΛΟΥΛΗΣ ΚΑΠΟΥΛΑ

Συνάντηση με το νέο Γενικό Γραμματέα Τουρισμού κ. Κώστα Λούλη είχε στη Αθήνα την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019, η πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Νάνσυ Καπούλα.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Λούλη μετά από πρόσκληση του προς την πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας, είχε ως κύρια θέματα συζήτησης, την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή της Μαγνησίας, την εκκίνηση των μεγάλων τουριστικών επενδύσεων, καθώς και το πρόβλημα που έχει προκύψει μετά τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας με τις οποίες απαγορεύεται η δόμηση άνω του ενός κτηρίου στα εντός και εκτός σχεδίου οικόπεδα στην περιοχή των παραδοσιακών οικισμών του Πηλίου. 

Ειδικότερα, οι αποφάσεις του Σ.τ.Ε ανάμεσα στις άλλες δυσάρεστες συνέπειες που δημιουργούν στους ιδιοκτήτες ακινήτων στο Πήλιο, είναι η απώλεια χρηματοδότησής από το ΕΣΠΑ για τη ανέγερση τουριστικών καταλυμάτων στο Πήλιο.

Ο κ. Λούλης ενημερώθηκε εκτενώς για τα παραπάνω θέματα από την κ. Καπούλα και τόνισε ότι θα καταβάλει όλες του τις δυνάμεις για να βρεθούν λύσεις, στα ζητήματα που έχουν προκύψει. 

Ο δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το αμέσως επόμενο  χρονικό διάστημα, προκειμένου να εξετάσουν από κοινού την ατζέντα των θεμάτων που όρισαν στην συνάντησή τους, αλλά και ζητήματα συνεργασίας και δράσεων, που αφορούν το μεγάλο κεφάλαιο του νομού Μαγνησίας που είναι ο τουρισμός και κατ’ επέκταση οι τουριστικές επενδύσεις στην περιοχή.

error: Content is protected !!