Το Σάββατο 27 Ιουλίου η Ψαράδικη Βραδιά στην Αγριά

Στιγμιότυπο 2019 07 24 10.13.01 πμ
milonas 728x120

Η κορυφαία για τη δημοτική ενότητα της Αγριάς εκδήλωση, αυτή της Ψαραδικής Βραδιάς, που εκπροσωπεί τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της περιοχής, θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019.

 

Η εκδήλωση αφορά ψυχαγωγική βραδιά με ζωντανή μουσική και πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακή κακαβιά, ψαρομεζέδες, κρεατομεζέδες, αναψυκτικά και ποτά  που θα προσφέρονται όπως πάντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Οι εκδηλώσεις της Ψαράδικης Βραδιάς δίνουν την ευκαιρία στο κοινό της Αγριάς και της ευρύτερης περιοχής του Βόλου για  ψυχαγωγία, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλει ο θεατής των εκδηλώσεων το παραμικρό  αντίτιμο εισιτηρίου και παράλληλα οι θεατές που θα επιλέξουν να προμηθευτούν τα ποτά και εδέσματα της κεντρικής βραδιάς, θα τα παραλάβουν σε συμβολικές τιμές.

 

Το μουσικό πρόγραμμα της φετινής Ψαράδικης Βραδιάς θα παρουσιάσει σχήμα καλλιτεχνών του Συλλόγου για τη διατήρηση της παράδοσης, Ε.Δ.Ρ.Α.Μ.Ε. «Παναγιώτης Αχειλάς» με επικεφαλής το Θανάση Δραγάνη. Συμμετέχουν οι μουσικοί:  Νίκος Δραγουμάνος – κλαρίνο και ζουρνά, Περικλής Παχής – βιολί, Στέφανος Τραγουδάρας – πλήκτρα, Αλέξανδρος Καζίλας – μπουζούκι, Ιάκωβος Μπατσιανούδης – κρουστά και νταούλι, Στράτος Μεγγές – κρουστά και τραγούδι, Απόστολος Γλαφυριώτης –  τραγούδι, Ελεάνα Βαρελά – τραγούδι και Θανάσης Δραγάνης – λαούτο και ούτι.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με παραδοσιακές μελωδίες και θα ακολουθήσει λαϊκό πρόγραμμα με επιτυχίες ελλήνων συνθετών.

 

error: Content is protected !!