ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παραδόθηκαν τα πρώτα βιβλία στο Νοσοκομείο Βόλου για τη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης [εικόνες]

67099376 494325851321265 6357291346067193856 n
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ένας κύκλος αγάπης έκλεισε σήμερα, ένας νέος ανοίγει, καθώς ολοκληρώθηκε η μεταφορά των βιβλίων που συγκεντρώνονται όλο αυτό το διάστημα για την δημιουργία δανειστική βιβλιοθήκης στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, μετά την πρωτοβουλία της Καίτης και Ελένης Σελάμη.

Οι δύο γυναίκες που εμπνεύστηκαν το συγκεκριμένο έργο, κατάφεραν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κινητοποιήσουν ιδιώτες, συλλόγους, φορείς και επαγγελματίες της περιοχής, ώστε ο καθένας να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο στην υλοποίηση αυτής της ιδέας που είχαν δύο ευαισθητοποιημένες Βολιώτισσες. 

KEN 2

Το μεσημέρι της Πέμπτης παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο του Βόλου οι 20 πρώτες κούτες με βιβλία παιδικά και βρεφικά, γραφική ύλη, παζλ, επιτραπέζια παιχνίδια και ό,τι άλλο μπορεί να βρει κάποιος σε μία βιβλιοθήκη για παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταφορά έγινε με την εταιρεία Μεταφορών «Μεταφορική Ντελόπουλος ΑΕ», μετά την ενεργοποίηση του επιχειρηματία της περιοχής Ζήση Ντελόπουλου που ανταποκρίθηκε άμεσα, ώστε να βρεθεί και το μέσο που, σε εθελοντική βάση πάντα, θα μετέφερε όλο αυτόν τον όγκο των βιβλίων στο Αχιλλοπούλειο.

Σύμφωνα με την κ. Σελάμη, η συγκέντρωση των βιβλίων συνεχίζεται και από άλλους σταθμούς και όπως η ίδια αναφέρει σε ανακοινώσεις της δεν θα περίμενε ποτέ να κάνει έκκληση να σταματήσουν οι προσφορές, μιας και πλέον έχουν συγκεντρωθεί τόσα πολλά βιβλία που καλύπτονται όλες οι ανάγκες!

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, ανοίγει ένας νέος κύκλος αγάπης, αυτός της λειτουργίας πια της δανειστικής βιβλιοθήκης σε χώρο της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου, ώστε να ολοκληρωθεί το όνειρο της Καίτης και της Ελένης Σελάμη, και όλων των υπόλοιπων –και ήταν εκατοντάδες- βολιωτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα!

error: Content is protected !!