Όλη η αλήθεια: Γιατί ζήτησε επανακαταμέτρηση ο Τζανακούλης – Παρατηρητές έβαλε η Μπίζιου

biziou tzanakoulis
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Παρουσία παρατηρητών της βουλευτού της Ν.Δ. Στέλλας Μπίζιου συνεχίζεται η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων των πρόσφατων εκλογών που όπως είναι γνωστό, ζήτησε από το Πρωτοδικείο ο πρώτος επιλαχών του νεοδημοκρατικού ψηφοδελτίου  υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης.

Η βουλευτής της Ν.Δ. θεώρησε  σκόπιμο να υπάρχουν και δικοί της παρατηρητές στη διαδικασία της επανακαταμέτρησης ώστε να έχει γνώση των διαλαμβανομένων στο Πρωτοδικείο και ο πρόεδρος του δικαστηρίου έκανε δεκτό το αίτημά της.

Η παρουσία παρατηρητών της Στέλλας Μπίζιου χθες το πρωί ενόχλησε τον πρώην δήμαρχο Λαρισαίων ο οποίος αντέδρασε λέγοντας ότι δεν κινείται εναντίον της εκλεγείσης βουλευτού, αλλά διεκδικεί τέταρτη θέση για τη Ν.Δ.!

Σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων γίνεται κατόπιν συμβουλής συνταγματολόγου – νομικού των Αθηνών ώστε να μετρηθούν υπέρ της Ν.Δ. μερικές ακόμη δεκάδες ψήφοι, που κατά τον ίδιο θ’ αλλάξουν τα δεδομένα και θα δώσουν 4η έδρα στη Ν.Δ.  στη Λάρισα, την οποία θα καταλάβει ως πρώτος επιλαχών ο ίδιος.

Η αλήθεια ωστόσο είναι άλλη και κανείς δεν έχει αμφιβολία επ’ αυτής: ο Κων. Τζανακούλης διεκδικεί την έδρα της Στέλλας Μπίζιου με την επίδοση της οποίας τον χωρίζουν 785 σταυροί. Φιλοδοξεί δε να καλύψει τη διαφορά (που είναι μεγάλη) ζητώντας ακύρωση όσων ψηφοδελτίων περιέχονται σε καταστάσεις δικαστικών αντιπροσώπων, στις οποίες δεν αναγράφεται και ολογράφως (αλλά μόνον αριθμητικώς) ο αριθμός των ψήφων καθενός από τους υποψήφιους.

Ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων πάντως, αποδεικνύει (για μια ακόμη φορά) ότι δεν ξέρει να χάνει. Γνωστού όντος, ότι το 2014 όταν ο συνδυασμός του κατέλαβε την τρίτη θέση στις δημοτικές εκλογές, προτίμησε να πριμοδοτήσει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, νυν δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη για να μην εκλεγεί η «αντάρτισσα» (τότε), του γαλάζιου χώρου, Ρένα Καραλαριώτου…

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!