Αντικαπνιστικός: Περί ρατσισμού και άλλων ανοησιών

antikapnistikos708
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα από επαγγελματίες της εστίασης για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, που σύμφωνα με όλες τις σχετικές δημοσκοπήσεις χαίρει της έγκρισης της απόλυτης πλειοψηφίας των Ελλήνων.

KENT728X100 1

Μέχρι και για ρατσισμό ακούσαμε! Προφανώς, όσοι χρησιμοποιούν τέτοια φαιδρά επιχειρήματα δεν έχουν ιδέα για το ποια είναι η ερμηνεία της λέξης ρατσισμός.

Δηλαδή, θα πρέπει να ανεχόμαστε κάθε παραβατική πράξη, προκειμένου να μην κατηγορηθούμε για ρατσισμό. Ας επιτρέψουμε τότε και στον δολοφόνο να συνεχίζει να σκοτώνει, αφού έτσι αισθάνεται ελεύθερος και δεν θίγονται τα δικαιώματά του!

Ας σοβαρευτούμε!

Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στα καταστήματα του Βόλου και όλης της χώρας πρέπει να είναι άμεση και καθολική. Και αυτές οι ανοησίες περί μείωσης του τζίρου δεν έχουν καμία βάση. Αν το μέτρο ισχύσει για όλους και δε δημιουργήσει μαγαζιά δύο ταχυτήτων, ασφαλώς και κανένας τζίρος δεν θα πειραχθεί. Και επιτέλους, οι επαγγελματίες ας μην κοιτάζουν μόνο την τσέπη τους, αλλά και τον κοινωνικό ρόλο που πρέπει να διαδραματίσουν σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα.

 

error: Content is protected !!