«Η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από ένοχες σιωπές»

2704920
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019, 15:54

«Στις προγραμματικές δηλώσεις ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί κρύφτηκαν πίσω από ένοχες σιωπές για κρίσιμα ζητήματα», αναφέρει η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου στο «ΈΘΝΟΣ της Κυριακής».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν απάντησαν «τι θα κόψουν για να μειώσουν τη φορολογία των επιχειρήσεων», για «υποβάθμιση του ΣΕΠΕ» και προαναγγέλλει κατάθεση νομοθετικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την αναβάθμιση και την ενίσχυση του. Χαρακτηρίζει «προσβλητική για τους πολίτες και τη δημοκρατία» τη στάση του πρωθυπουργού, όπως είπε, να μην απαντά τι προτίθεται να κάνει για το ασφαλιστικό. Εμφανίζεται ανήσυχη για ενδεχόμενες ανατροπές στα εργασιακά, μέτρων που είχε προωθήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «η ΝΔ ως αντιπολίτευση τότε, υιοθετώντας απολύτως τη γραμμή του ΣΕΒ σε κάθε θέμα, αντιδρούσε στα μέτρα αυτά θεωρώντας ότι θέτουν εμπόδια στην επιχειρηματικότητα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει, «έχει μια απολύτως δεσμευτική υποχρέωση να ανταποκριθεί στο καθήκον που του ανέθεσε ο ελληνικός λαός, ασκώντας προγραμματική και μαχητική αντιπολίτευση», στη Βουλή και με τη δράση του στην κοινωνία. Δηλώνει ότι «το αποτέλεσμα των εκλογών επιβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον προοδευτικό πόλο» και πως η προοδευτική συμμαχία, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, «πρέπει να δυναμώσει και να εκφράσει ακόμα μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού λαού». «Αυτόν τον στόχο υπηρετεί και το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ, η εξέλιξή του προς ένα σύγχρονο και μαζικό αριστερό, προοδευτικό κόμμα», προσθέτει. Διαδικασία που θα προχωρήσει, «βασισμένοι στη δημοκρατική συλλογική λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ, στην αριστερή ιδεολογική ταυτότητα και φυσιογνωμία του».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019, 15:54

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!