ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερες από 1.000 συλλήψεις στη Μόσχα σε διαδήλωση της αντιπολίτευσης

2704718
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019, 05:54

Περισσότεροι από 1.000 διαδηλωτές συνελήφθησαν στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης της αντιπολίτευσης με αίτημα τη διεξαγωγή ελεύθερων εκλογών, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Συνολικά, «1.074 άνθρωποι συνελήφθησαν για διάφορες παραβάσεις κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης, που δεν είχε την άδεια των αρχών, στο κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσας» έγινε γνωστό από την αστυνομία της Μόσχας, όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Ακτιβιστές διαδήλωσαν έξω από το γραφείο του δημάρχου της Μόσχας, φωνάζοντας «είσαι ντροπή για τη Ρωσία», αφότου υποψήφιοι της αντιπολίτευσης απορρίφθηκαν από τις προσεχείς εκλογές για το δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Αστυνομικοί εθεάθησαν να συλλαμβάνουν πολλούς ανθρώπους περιμετρικά του δημοτικού μεγάρου και να τους βάζουν σε περιπολικά και κλούβες. Δημοσιογράφοι του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων μετέδωσαν ότι υπάρχουν τραυματίες μεταξύ των διαδηλωτών.

Η αστυνομία είχε προειδοποιήσει για την καταστολή της κινητοποίησης. Σύμφωνα με τις αρχές, συμμετείχαν περίπου 3.500 διαδηλωτές.

Πηγή: ΑΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019, 05:56

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!