Ο Δήμος Βόλου απαντά σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την κόντρα με τον Κώστα Λούλη

λουλης
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ο Δήμος Βόλου, με αφορμή τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το βιβλίο που είχε γράψει ο Κώστας Λούλης, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Βόλου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

Αμετανόητα, με την ίδια οίηση και αλαζονεία που επέδειξαν ενόσω κυβερνούσαν την χώρα, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν τις προσπάθειες να διχάσουν την κοινωνία και να σπιλώσουν και να καταρρακώσουν όσους θεωρούν ότι είναι «εχθροί» τους και έβλαψαν τα συμφέροντά τους στερώντας τους τη νομή της εξουσίας.

Στο στόχαστρό τους τώρα ο γενικός γραμματέας Τουρισμού και πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλους Βόλου, Κώστας Λούλης, ο επιχειρηματικός και κοινωνικός βίος του οποίου καταγράφεται με τον πιο θετικό και εποικοδομητικό τρόπο στη σύγχρονη ιστορία μας, σε ευθεία μάλιστα αντίθεση με το βιο των περισσότερων εξ αυτών που επιχειρούν να τον διώξουν και οι οποίοι αποτελούν όνειδος για την τοπική κοινωνία και τη χώρα.

Ας αντιληφθούν ότι είναι οι τελευταίοι που έχουν το δικαίωμα, με βάση το βίο και την πολιτεία τους, να απονέμουν πιστοποιητικά δημοκρατικότητας και μάλιστα σε προσωπικότητες, όπως ο κ. Κων. Λούλης, που όχι απλώς προσέφερε, μέχρι σήμερα, σημαντικά, αλλά συνεχίζει να το πράττει με την ίδια ζέση και δημιουργικότητα. Τόσο η χώρα, όσο και ο Δήμος μας, προσβλέπουν στις αδιαμφισβήτητες ικανότητες και τη δημιουργικότητα του κ. Λούλη για τη νέα εποχή που ξεκίνησε και που αήθεις και αντιδημοκρατικές πρακτικές όπως αυτή που εκδηλώθηκε δεν μπορούν, ευτυχώς, να την αναχαιτίσουν.

Αλίμονο αν η δημοκρατικότητα, το ήθος και η προσφορά του κρίνονται από τους κάθε λογής Πουλάκηδες και Καρεκλίδηδες αυτού του τόπου.

 

error: Content is protected !!