Παρέμβαση της Κ. Παπανάτσιου 11ο Αντάμωμα Θεσσαλών

papanatsiou 1
milonas 728x120

 

Χαιρετισμό απηύθυνε στο 11οΣυνέδριο-Αντάμωμα Θεσσαλών, η Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ κα Κατερίνα Παπανάτσιου, η οποία για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη  συγκέντρωση.

Η κα Παπανάτσιου τόνισε την σημασία της συγκεκριμένης διοργάνωσης για τους απανταχού Θεσσαλούς, συνεχάρη την παγκόσμια συνομοσπονδία Θεσσαλών ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ για την οργάνωση, ενώ μετέφερε την ιδιαίτερη χαρά της για την διεξαγωγή του φετινού ανταμώματος στην γενέτειρα της, τον Αλμυρό. 

Αναφορικά με το κεντρικό θέμα του συνεδρίου, που αφορούσε στο αεροδρόμιο  Θεσσαλίας ως πόλο ανάπτυξης, η Βουλευτής αναφέρθηκε στον κομβικό ρόλο του συγκεκριμένου αεροδρομίου, το οποίο όπως είπε, παρά τις πολιτικές παρελθόντων ετών που το αντιμετώπιζαν ως ένα τοπικό αεροδρόμιο χωρίς προοπτική, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το μοναδικό περιφερειακό αεροδρόμιο όλης της Κεντρικής Ελλάδας. 

Η κυρία Παπανάτσιου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι  έχει ήδη εκπονηθεί πλήθος μελετών για την υλοποίηση του έργου των συνδυασμένων μεταφορών στη Θεσσαλία, έτσι ώστε οι τέσσερις άξονες, σιδηρόδρομος-αεροδρόμιο-λιμάνια-οδικό δίκτυο,να διασυνδεθούν και να οδηγήσουν στην ουσιαστική ανάπτυξη του τόπου, σε τομείς όπως ο τουρισμός, η βιομηχανία, η μεταφορά υλών και εμπορευμάτων.

«Η αρχή έχει γίνει» όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «ευελπιστούμε στην αγαστή συνεργασία όλων των φορέων του Νομού, των Βουλευτών  αλλά και της Νέας Κυβέρνησης, ώστε το όραμα να ολοκληρωθεί και η Θεσσαλία να λάβει την θέση που της αξίζει στον χάρτη της Ελλάδας».

error: Content is protected !!