Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας

pitenhs1 pitenhs 780x405
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σημαντική ποσότητα τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφερε η εταιρεία τροφίμων  ΠΙΤΕΝΗΣ.

Τα τρόφιμα παρέλαβαν  ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος Γαντζούδης Θεόδωρος καθώς και στελέχη της Δομής οι οποίοι  και ενημέρωσαν  για τον τρόπο λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Είναι πολύ σημαντικό στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και τέτοιες πρωτοβουλίες θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες επιχειρήσεις.

Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 (Μανωλάκη 9-11) και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ 2410680243.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!