Απάντηση της Κ. Παπανάτσιου στο TheNewspaper.gr για δημοσίευμα που αφορά στην καύση RDF

ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ 1024x480 1024x480 1
stergiou
fotou
728x110 3

Η τέως υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, με ανακοίνωσή της απαντά στο δημοσίευμα του TheNewspaper.gr με τη μορφή παραπολιτικού σχολίου για το ξαφνικό ενδιαφέρον της για το θέμα της καύσης RDF.

728X100 3

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

Σε απάντηση του δημοσιεύματος των παραπολιτικών της εφημερίδας «Ταχυδρόμος» και της ιστοστελίδας «ΤheΝewspaper.gr» , με τα οποία επιχειρείται ευθεία βολή προς το πρόσωπό μου, μέσω της διαστρέβλωσης της αλήθειας, θα πρέπει, για την αποκατάστασή της, να θυμίσω ορισμένα πράγματα:  Ως Βουλευτής Μαγνησίας και Υφυπουργός Οικονομικών, συμμετείχα στις συναντήσεις των φορέων της περιοχής, με τον τότε Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Φάμελλο, με στόχο την καταγραφή του προβλήματος και την εξεύρεση λύσης. Το γεγονός αυτό μπορούν να επιβεβαιώσουν οι ίδιοι οι φορείς, αφού υπήρξα η μόνη Βουλευτής του Νομού, με Κυβερνητικό μάλιστα ρόλο, με ενεργό συμμετοχή στις συναντήσεις αυτές και στην προσπάθεια αντιμετώπισης του θέματος. 

 Όπως ακριβώς έπραττα λοιπόν από την Κυβερνητική θέση που κατείχα, συνεχίζω να πράττω από τη θέση της αντιπολίτευσης, αναδεικνύοντας τα προβλήματα του Νομού  και παρεμβαίνοντας για την αντιμετώπισή τους. Στο πλαίσιο αυτής ακριβώς της διαδικασίας κατέθεσα την αναφορά στον αρμόδιο Υπουργό, ανταποκρινόμενη εκ νέου στο αίτημα ενός φορέα του Νομού μας, του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Τέλος, το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων μου γεννά και μία εύλογη απορία. Δεν γνωρίζουν άραγε οι συντάκτες των παραπολιτικών ότι οι Υπουργοί, οποιασδήποτε Κυβέρνησης, δεν μπορούν να καταθέτουν αναφορές και ερωτήσεις;

error: Content is protected !!