«Πράσινο» ξενοδοχείο 45 κλινών κατασκευάζεται δίπλα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας (φωτό)

67896133 2371226553149363 4732933464884510720 n 780x405
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Επιδιώκοντας να καλύψουν ένα σημαντικό «κενό» στο χώρο της ιατρικής περίθαλψης στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Κεντρικής Ελλάδας, το Πανεπιστημιακό, ομάδα Λαρισαίων επιχειρηματιών επένδυσαν στην κατασκευή ξενοδοχειακής μονάδας δίπλα στο νοσηλευτικό ίδρυμα, στο Μεζούρλο.

Πρόκειται κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, για μία επένδυση της τάξης του 1 εκ. ευρώ, την οποία υλοποιεί η γνωστή Λαρισινή τεχνική εταιρεία των κ.κ. Αποστόλου Μπέμπη και Νίκου Χριστόδουλου.

Το ξενοδοχείο θα είναι χωρητικότητας 45 κλινών, ενώ θα έχει «πράσινο κλειδί», δηλαδή θα είναι πολυεπιπέδως, φιλικό στο περιβάλλον.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο onlarissa.gr ο πολιτικός μηχανικός κ. Απόστολος Μπέμπης, το κτήριο κατασκευάζεται με λιγότερο μπετό και περισσότερα φυσικά υλικά όπως π.χ. πέτρα και ξύλο, ενώ θα περιλαμβάνει και τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας και συστήματα ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης του βρόχινου νερού.

«Πράσινο» ξενοδοχείο 45 κλινών κατασκευάζεται δίπλα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας (φωτό)

Η πρώτη πτέρυγα θα είναι έτοιμη στα τέλη του ερχόμενου Σεπτεμβρίου για ξεκινήσει τη λειτουργία της τον Οκτώβριο. Συνολικά το ξενοδοχείο, θα παραδοθεί προς χρήση πριν τα Χριστούγεννα.

Δείτε φωτογραφίες:

«Πράσινο» ξενοδοχείο 45 κλινών κατασκευάζεται δίπλα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας (φωτό)«Πράσινο» ξενοδοχείο 45 κλινών κατασκευάζεται δίπλα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας (φωτό)«Πράσινο» ξενοδοχείο 45 κλινών κατασκευάζεται δίπλα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας (φωτό)

Α.Ρ.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!