Συναγερμός στην Ικαρία για την εξαφάνιση αστροφυσικού

2709081
banner
milonas 728x120


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019, 10:46

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση νεαρής αστροφυσικού που έκανε τις διακοπές της στην Ικαρία. Τα ίχνη της τουρίστριας από την Αγγλία χάθηκαν το πρωί της Δευτέρας όταν και βγήκε για τρέξιμο.

Η 34χρονη ήταν στο νησί με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της. Το ζευγάρι είχε πάει στην Ικαρία στις 3 Αυγούστου και σήμερα το απόγευμα θα αναχωρούσαν για Κύπρο μέσω Αθήνας. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το πρωί της Δευτέρας ο 38χρονος ξύπνησε και η σύντροφός του έλειπε. Λίγα λεπτά μετά τις 10.00 της τηλεφώνησε και η 34χρονη τον καθησύχασε λέγοντάς του πως είχε βγει για τρέξιμο. Η ώρα όμως περνούσε και η γυναίκα δεν επέστρεψε. Τότε ο σύντροφός της άρχισε να ανησυχεί και της τηλεφώνησε χωρίς να πάρει απάντηση. 

Ο 38χρονος επανέλαβε τις κλήσεις χωρίς να είναι εφικτή η επικοινωνία τους με το τηλέφωνο της αστροφυσικού να εκπέμπει τελευταία φορά σήμα από την περιοχή των Φούρνων.

Ο σύντροφος της νεαρής γυναίκας δήλωσε την εξαφάνισή της στις 12.40 (τη Δευτέρα) στις αρχές και από εκείνη την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό της συνδράμει και ένα ελικόπτερο

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, εθελοντές πυροσβέστες, εθελοντές διασώστες, επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών Ικαρίας της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και πολλοί κάτοικοι του νησιού «χτενίζουν» την περιοχή.

Έως τις 20.30 τη Δευτέρα οι διασώστες έψαξαν μέχρι το χωριό Καταφύγι και όλη την ορεινή περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς δεν βρήκαν κανένα ίχνος της 34χρονης. Οι έρευνες των επίγειων δυνάμεων κατευθύνονται στην περιοχή του Φάρου (Δράκανο).

Πληροφορίες – Φωτογραφίες: ikariaki.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019, 10:46

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!