Ενεργοποιήθηκε το κινητό της αστροφυσικού που αγνοείται στην Ικαρία

2709502
milonas 728x120


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019, 09:41

Φως στα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την εξαφάνιση της 34χρονου αστροφυσικού, που έκανε τις διακοπές της στην Ικαρία και αγνοείται από τη Δευτέρα, προσπαθούν να δώσουν οι Αρχές. Το κινητό τηλέφωνό της εξέπεμψε σήμα ένα εικοσιτετράωρο αφότου χάθηκαν τα ίχνη της.  Δεν είναι γνωστό όμως εάν αυτό ενεργοποιήθηκε από την ίδια την αστροφυσικό, ή από κάποιον άλλο ο οποίος το βρήκε ή το είχε αποσπάσει.

Οι Αρχές έχουν εντοπίσει δύο στίγματα εκπομπής από το κινητό της 34χρονης, σε δύο διαφορετικά σημεία. Το ένα στίγμα εξέπεμψε από τους Φούρνους και το δεύτερο από ορεινή περιοχή της Ικαρίας. 

Η νεαρή επιστήμονας βγήκε για τρέξιμο το πρωί της Δευτέρας και δεν επέστρεψε ποτέH υπόθεση άρχισε να περιπλέκεται και να εγείρονται ερωτήματα όταν το μεσημέρι της Τρίτης έγινε γνωστό πως αστυνομικοί βρήκαν αιματοβαμμένα χαρτομάντιλα στο μπάνιο του δωματίου ξενοδοχείου όπου διέμενε η αγνοούμενη με τον σύντροφό της. Οι εγκληματολόγοι ανίχνευσαν επίσης τρεις κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι όπου είχε ξαπλώσει η  Νatalie Christopher.

Ο σύντροφός της στην κατάθεσή του απέδωσε την παρουσία αίματος σε ρινορραγία της κοπέλας το βράδυ πριν την εξαφάνισή της. 

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών:

Για την έρευνα που έχει σημειώσει πανελλήνιο ενδιαφέρον, συμμετέχουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, των εθελοντών πυροσβεστών, εθελοντών διασωστών, Επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και πολλοί κάτοικοι του νησιού που «χτενίζουν» την περιοχή. 

Φωτογραφίες από τις έρευνες των Αρχών:

Φωτογραφίες: ikariaki.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019, 09:47

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!