ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρατείνονται μέχρι αρχές Οκτωβρίου οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ασκληπιού λόγω έργων

asklipiou erga
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την παράταση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, στην οδό Ασκληπιού, από τη συμβολή της με την οδό Μανδηλαρό, έως τη συμβολή της με την οδό Ιουστινιανού, ανακοίνωσε η Τροχαία Λάρισας.

Η παράταση δόθηκε λόγω εκτέλεσης εργασιών στα πλαίσια του έργου «Ανακατασκευή οδού Ασκληπιού (Οδός Ήπιας Κυκλοφορίας) του Δήμου Λαρισαίων», για χρονικό διάστημα έως και 07-10-2019 καθ’ όλο το 24ωρο και ως ακολούθως:

Α1′ ΦΑΣΗ (από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου):

-Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ασκληπιού, από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου σύμφωνα με σχέδια της εργοταξιακής μελέτης και χρήση πινακίδων Ρ-8, Ρ-50, Ρ-49. Επιπλέον χρήση προειδοποιητικών πινακίδων Κ-20 και Πρ-1 για τα οχήματα που κινούνται επί των οδών Ασκληπιού και Ηπείρου.

Β2′ ΦΑΣΗ (από την οδό Ηπείρου έως την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων):

-Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ασκληπιού, από την οδό Ηπείρου έως την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων σύμφωνα με σχέδια της εργοταξιακής μελέτης και χρήση πινακίδων Ρ-8, Ρ-50α, Ρ-49, Ρ- 50δ, Π-25. Επιπλέον χρήση προειδοποιητικών πινακίδων Κ-20 και Πρ-1 για τα οχήματα που κινούνται επί των οδών Ασκληπιού, Βουλγαροκτόνου, Παναγούλη και Οικονόμου εξ Οικονόμων.

Γ3′ ΦΑΣΗ (από την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων έως την οδό Ιουστιανού):

-Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της οδού Ασκληπιού, από την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων έως την οδό Ιουστιανού σύμφωνα με σχέδια της εργοταξιακής μελέτης και χρήση πινακίδων Ρ-8, Ρ-51δ, Π-25. Επιπλέον χρήση προειδοποιητικών πινακίδων Κ-20 και Πρ-1 για τα οχήματα που κινούνται επί των οδών Φρ. Ρούσβελτ και Παναγούλη.

Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα ιιε κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη του Δήμου Λαρισαίων. (φωτό αρχείου)

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!