Ο Τραμπ νιώθει «δημοφιλής» στο Τέξας, όπου σημειώθηκε η πολύνεκρη επίθεση

2710287
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019, 00:29

KENT728X100 1

Με πολλά από τα θύματα του μακελειού στο Τέξας να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου στο Ελ Πάσο, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, καθώς βρέθηκε χθες εκεί για να συγχαρεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές… άρχισε πολύ γρήγορα να μιλά για τους πολλούς υποστηρικτές που έχει στην πόλη.

«Μιλάμε για σας σε όλο τον κόσμο», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στους γιατρούς, σύμφωνα με ένα βίντεο που κινηματογραφήθηκε από κινητό τηλέφωνο και μεταδόθηκε σήμερα σε τοπικό κανάλι.

Και τότε, γρήγορα, άρχισε να μιλά για μια προεκλογική συγκέντρωση που είχε διοργανώσει η καμπάνια του τον Φεβρουάριο στην πόλη του Τέξας. «Ήταν ένα πλήθος», είπε, προσθέτοντας ότι υπάρχουν «διπλάσιοι» ακόμη υποστηρικτές του εκεί έξω.

Χωρίς να πάρει ανάσα, επιτέθηκε στον Μπέτο Ο’Ρουρκ, υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών στην κούρσα των προεδρικών εκλογών του 2020, που είχε διοργανώσει συγκέντρωση την ίδια μέρα τον Φεβρουάριο, για να διαμαρτυρηθεί για την έλευση του μεγιστάνα προέδρου.

Ο Ο’Ρουρκ αυτός «ο τρελός», συνέχισε ο Τραμπ «συγκέντρωσε περίπου 400 άτομα σε ένα χώρο στάθμευσης».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μεγιστάνας πρόεδρος έχει επανέλθει στο ερώτημα ποιες από τις δύο συγκεντρώσεις μάζεψαν μεγαλύτερο κόσμο εκείνη την ημέρα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε χθες στο Ελ Πάσο για να τιμήσει τους 22 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά ενός νεαρού άνδρα.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019, 00:29

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!