Φθηνότερα τα εισιτήρια στο αστικό ΚΤΕΛ της Λάρισας από το Φθινόπωρο

ktel larisa astiko 1 1021x580 780x405
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μειώσεις στα εισιτήρια θα δει το καταναλωτικό κοινό του ΚΤΕΛ Λάρισας, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο «Δίκτυο Θεσσαλίας» της ΕΡΤ ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Μ. Σακελλαρίου.

Ο κ. Σακελλαρίου, διευκρίνισε ότι από τις επαφές που είχε μέσω της Ομοσπονδίας του κλάδου με τους συναρμόδιους υπουργούς, υπήρξαν δεσμεύσεις για τη μείωση του ΦΠΑ στα εισιτήρια. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα προκύψουν μειώσεις και στο κόστος του εισιτηρίου για τους χρήστες των δημοσίων μέσων μεταφοράς.

Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, υπογράμμισε ότι η μείωση του ΦΠΑ στα εισιτήρια αναμένεται να δρομολογηθεί μέσα στον Σεπτέμβριο. «Εμείς είμαστε έτοιμοι την επόμενη ημέρα από την απόφαση που θα ληφθεί να προχωρήσουμε στη μείωση του κόστους των εισιτηρίων για το κοινό», ξεκαθάρισε ο κ. Σακελλαρίου, προσθέτοντας ότι η συγκεκριμένη δέσμευση για τη μείωση του ΦΠΑ απορρέει μετά από δύο συναντήσεις που έγιναν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Σακελλαρίου, αναφέρθηκε τέλος και στα προγράμματα του ΕΣΠΑ που υπάρχουν για την χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, στα οποία θα ενταχθεί το αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, αλλά και στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που θα τρέξει και θα αφορά στην αντικατάσταση του στόλου των λεωφορείων με νεότερης αντιρυπαντικής τεχνολογίας.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!