Τρεις συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί όπλων και πλαστογραφία

2711435
banner
milonas 728x90 1


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019, 13:39

Στη σύλληψη τριών ανδρών για διάφορα αδικήματα, προχώρησαν αστυνομικοί των διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οι οποίοι στο πλαίσιο στοχευμένης δράσης τους σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης, προχώρησαν σε έλεγχο 47 ατόμων και δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών.

«Σκοπός των ελέγχων που διενεργούνται και θα συνεχίσουν με αμείωτη ένταση, είναι η πρόληψη και η καταστολή της εγκληματικότητας και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες», αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Η σύλληψη των τριών ατόμων, αφορά παράβαση του Νόμου «Περί Όπλων», παραβάσεις του Νόμου «Περί Τελωνειακού Κώδικα» και πλαστογραφία, ενώ σε βάρος δύο εξ’ αυτών σχηματίστηκε και δικογραφία για κλοπή.

Στη διάρκεια, δε, των χθεσινοβραδινών ελέγχων, προσήχθησαν τρεις άνδρες καθώς δεν έφεραν έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, σχηματίστηκε δικογραφία, εκτός ορίων αυτοφώρου, σε βάρος 24χρονου για περίπτωση κλοπής κινητού τηλεφώνου που έλαβε χώρα σε προγενέστερο χρόνο και βεβαιώθηκαν παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Κατασχέθηκαν επίσης αδασμολόγητα οινοπνευματώδη ποτά και λαθραία καπνικά προϊόντα, τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δύο εξωτερικοί δίσκοι Η/Υ, πτυσσόμενο μαχαίρι, ποδήλατο και κινητό τηλέφωνο, η νομιμότητα κατοχής των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019, 13:41

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!