ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα… κουνάβι βύθισε στο σκοτάδι την περιοχή από τον Πυργετό της Λάρισας μέχρι το Δίον της Πιερίας!

ypostathmos dei 780x405
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Δυσάρεστη ήταν η χθεσινή έκπληξη για εκατοντάδες χιλιάδες παραθεριστές και κατοίκους στις περιοχές από το ύψος του Πυργετού στη Λάρισα, μέχρι το Δίον της Πιερίας. Τα φώτα αργά το βράδυ της Κυριακής ξαφνικά έσβησαν στην ακτογραμμή των παραλίων των δύο όμορων περιοχών, με αποτέλεσμα να προκληθεί ταλαιπωρία και αναστάτωση.

Η ΔΕΗ κατάφερε να αποκαταστήσει περίπου μία ώρα και κάτι, αργότερα, το πρόβλημα, με τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ να εντολίζουν το πρόβλημα στον υποσταθμό που βρίσκεται στην περιοχή της Σκοτίνας, όπου ένα… κουνάβι τρύπωσε και προκάλεσε τη δυσλειτουργία στις υποδομές!

Να σημειωθεί πως πρόβλημα ενέκυψε και στις σήραγγες εκεί όπου λόγω της διακοπής είχαμε τον προσωρινό εγκλωβισμό οχημάτων στην περιοχή του Πλαταμώνα.

Αποκαταστάθηκε γύρω στα μεσάνυχτα η βλάβη που προκάλεσε το μπλακ άουτ σε μία μεγάλη ακτίνα από τον Πυργετό μέχρι το Δίον της Πιερίας και βύθισε στο σκοτάδι όλη αυτή την περιοχή για μία και πλέον ώρα, προκαλώντας ακόμη και κυκλοφοριακά προβλήματα αφού λόγω της διακοπής του ρεύματος εγκλωβίστηκαν

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!