Σενάρια για μη λειτουργία και δεύτερου προσφυγικού καταυλισμού στο Κυψελοχώρι πυροδοτεί η ινκόγκνιτο επίσκεψη του Χρυσοχοΐδη

kypseloxori large 780x405
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη το περασμένο Σάββατο στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο κοντά στο Κυψελοχώρι, εκεί όπου η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να δημιουργήσει νέα προσφυγική δομή, πυροδότησε εκ νέου σενάρια για το εάν τελικά θα γίνει ή αν θα ματαιωθεί.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr, το κυβερνητικό στέλεχος φέρεται να εξέφρασε σημαντικές επιφυλάξεις για τη συγκεκριμένη δομή, αφουγκραζόμενος την επιχειρηματολογία, αλλά και τις σφοδρές αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.

Ωστόσο, το μεγάλο «αγκάθι» στην όλη υπόθεση, είναι – όπως σημείωναν τοπικοί παράγοντες στο onlarissa.gr – το ότι η εργολαβία έχει ξεκινήσει, αν και τα έργα «πάγωσαν» ελέω αντιδράσεων και… εκλογών στα τέλη της περασμένης άνοιξης.

Στο ίδιο μήκος κύματος πάντως φέρεται να είναι και η στάση που τηρεί ο υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος, ο οποίος συνομιλώντας τηλεφωνικά με αυτοδιοικητικό παράγοντα του δήμου Τεμπών την περασμένη εβδομάδα, εξέφρασε την απορία «γιατί να δημιουργηθεί και δεύτερη δομή στον ίδιο νομό».

Έτσι, υπό τις παρούσες συνθήκες, γνώστες των εξελίξεων μιλούν για μία «50-50» κατάσταση, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει στις αρχές του Φθινοπώρου.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!