Καλοκαίρι σημαίνει παγωτό.. Haagen Dazs!

105B2AF7 E360 43E7 AC10 35D0A693F1AE
milonas 728x120

Τι και αν διανύουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, εμείς νιώθουμε να είμαστε ακριβώς στην καρδιά της πιο θερμής θερινής περιόδου! Το καλοκαίρι το παγωτό έχει την τιμητική του! Η ανάγκη μας για κάτι γλυκό και ταυτόχρονα δροσιστικό  μας οδηγεί στο ψυγείο των παγωτών Haagen Dazs!

Είτε είσαι λάτρης των παγωτών ‘’παρφε’’ ή ‘’σορμπε’’ , παγωτό σε χωνάκι ή βάφλα, είτε αγαπάς τη σοκολάτα, τη βανίλια ή την καραμέλα, εδώ θα βρεις το πιο απολαυστικό επιδόρπιο του καλοκαιριού! Στην παραλία του Βόλου το κατάστημα Haagen Dazs έχει μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά γλυκά και ροφήματα και τη μεγαλύτερη γκάμα παγωτών ! 24γεύσεις παγωτών , και δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις με τη βάφλα  ή την κρέπα σου!

Για φέτος το καλοκαίρι την καρδιά μας έχει κλέψει η Limited edition γεύση Kiwi & Mango παγωτό ακτινίδιο με μάνγκο ,ίσως ότι πιο δροσερό έχουμε δοκιμάσει ποτέ , και το μοναδικό Cheesecake ροδάκινιο! Και αν  η αδυναμία σου ακούει στο όνομα της σοκολάτας, η μοναδική γεύση  Brownie Macchiato ήρθε για να σου θυμίσει την μοναδικότητα των συνδυασμών HaagenDazs, παγωτό με γεύση καφέ και κομμάτια Brownies!

Καλοκαίρι σημαίνει παγωτό.. Haagen Dazs

Try me once, love me forever. Come and get me!

Haagen Dazs Café, παραλία Βόλου 2421022840

 

error: Content is protected !!