Εγκατάσταση ασανσέρ: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε με την υπογραφή της STAGER

stager2
banner
milonas 728x120

Οι ειδικοί της εταιρίας STAGER– Ι.Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ, που δραστηριοποιείται στον τομέα των ανελκυστήρων από το 1976, μοιράζονται μαζί μας πρακτικές συμβουλές για εκείνα που πρέπει να έχουμε κατά νου πριν την εγκατάσταση του ασανσέρ.

Η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα στο σπίτι ή την επιχείρηση σας είναι μία μακροπρόθεσμη επένδυση και θα αποτελέσει ένα κρίσιμο στοιχείο για το κτίριο σας, καθώς αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην λειτουργικότητα αλλά και την αξιοπιστία του, ειδικά αν έχετε επιχείρηση, την οποία επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες άνθρωποι.

Επειδή λοιπόν θέλετε οι επισκέπτες να μένουν στο χώρο σας γιατί εντυπωσιάστηκαν από τη φιλοξενία και τις υπηρεσίες σας και όχι γιατί «έμειναν» στο ασανσέρ, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη έμφαση στην σωστή επιλογή της εταιρείας εγκατάστασης του.

Γι’ αυτό το λόγο, πριν επιλέξετε το νέο σας ασανσέρ, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που είναι σημαντικό να λάβετε υπόψιν σας, προκειμένου όχι μόνο να εξασφαλίσετε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα αλλά ταυτόχρονα να ελαχιστοποιήσετε το κόστος επισκευής και συντήρησης του, αυξάνοντας ταυτόχρονα το χρόνο ζωής του.

Κάντε προσεκτική μελέτη του χώρου εγκατάστασης
Ο ανελκυστήρας που θα τοποθετήσετε στο σπίτι ή την επιχείρηση σας, θα πρέπει πρωτίστως να είναι λειτουργικός και ασφαλής. Έτσι πριν επιλέξετε ένα εντυπωσιακό σχέδιο, θα πρέπει πρώτα να σκεφτείτε και φυσικά να ελέγξετε με κάποιον αρμόδιο, αν το κτίριο σας μπορεί να υποστηρίξει μία τέτοια εγκατάσταση και πόσο εύκολο θα είναι να συντηρηθεί ή να αντικατασταθούν τα εξαρτήματα της αν χρειαστεί. Είναι συχνό φαινόμενο, εντυπωσιακά ασανσέρ να αποδεικνύονται εξαιρετικά δυσλειτουργικά ή απωθητικά για τους επισκέπτες, ακριβώς επειδή δεν έγινε σωστή μελέτη από την κατάλληλη εταιρεία κατά την εγκατάσταση τους.

Σκεφτείτε την χρήση του ανελκυστήρα σας σε καθημερινό επίπεδο
Έχετε σπίτι ή επιχείρηση; Πόσους ορόφους έχει; Πόσοι θα χρησιμοποιούν το ασανσέρ σε καθημερινή βάση; Πόσο τακτικά μπορεί να χρειάζεται η συντήρηση ανελκυστήρα και πόσο εύκολη είναι η πρόσβαση και η μετακίνηση ανάμεσα στους ορόφους χωρίς αυτόν; Απαντώντας σε αυτά και άλλα αντίστοιχα καίρια ερωτήματα που σχετίζονται με την καθημερινή χρήση και λειτουργικότητα του ασανσέρ σας, θα είστε σε θέση να έχετε μία πιο σφαιρική άποψη για το τι ακριβώς χρειάζεστε, ώστε να υπολογίσετε και την αναλογία απαιτήσεων και κόστους του.

Επιλέξτε προσεκτικά την εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή
Το Άλφα και το Ωμέγα στην σωστή εγκατάσταση και συντήρηση ενός ανελκυστήρα είναι η εταιρεία που θα το αναλάβει και η εξειδίκευση της στο αντικείμενο. Επιλέγοντας την κατάλληλη, κερδίζετε όχι μόνο χρόνο και χρήματα, αλλά και αξιοπιστία ως προς το κτίριο σας, αποτρέποντας τυχόν ανεπιθύμητες μελλοντικές δυσλειτουργίες. Επιπλέον καθώς στη σύγχρονη εποχή το κόστος παίζει σημαντικό ρόλο, φροντίστε να ρωτήσετε για την τιμή της εγκατάστασης του ανελκυστήρα αλλά και της τακτικής συντήρησης του, ώστε να κάνετε την πιο συμφέρουσα για εσάς επιλογή.

Ρωτήστε και κάντε έρευνα αγοράς
Επισκεφθείτε κτίρια που σας αρέσουν από αρχιτεκτονικής/κατασκευαστικής άποψης, παρατηρήστε τους ανελκυστήρες, εν ανάγκη συζητείστε και με τους διαχειριστές των κτιρίων για το πόσο ικανοποιημένοι είναι από την κατασκευή και συντήρηση των ανελκυστήρων και καταγράψτε τις εταιρείες για τις οποίες ακούσατε τα περισσότερα θετικά σχόλια.

Επισκεφτείτε την εταιρεία STAGER στο Βόλο:
STAGER – I.Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ
Αναλήψεως 303, Βόλος
2421 072510

error: Content is protected !!