Καλοκαίρι και ποδήλατο: Ένας συνδυασμός που μας ωφελεί πολλαπλά!

πολυζου4
milonas 728x120

Το ποδήλατο είναι μια μαγική δραστηριότητα για όλες τις ηλικίες. Λένε πως ένας ποδηλάτης είναι σε φυσική κατάσταση 10 χρόνια νεότερου ανθρώπου. Με το ποδήλατο δεν αισθάνεται κανείς τον ψυχαναγκασμό της άσκησης. Ούτε καν εκείνοι που βαριούνται πιο πολύ από όλους οποιαδήποτε τέτοια δραστηριότητα. Οι ορθοπεταλιές είναι βόλτα, είναι εικόνες που κινηματογραφικά περνούν από μπροστά μας και πάνω απ’ όλα αναμνήσεις.

Ας δούμε πως ωφελεί την υγεία μας το ποδήλατο:

1. Με την ποδηλασία «ενισχύεται» το μυοσκελετικό μας σύστημα
2. Το ποδήλατο ωφελεί κυρίως τις γυναίκες αφού αυξάνει την οστική πυκνότητα.
3. Η ποδηλασία ως άσκηση βελτιώνει το καρδιοαναπνευστικό μας σύστημα
4. Εννοείται πως το ποδήλατο αδυνατίζει
5. Το ποδήλατο όμως λειτουργεί και αγχολυτικά. Μας εξασφαλίζει καλύτερη ψυχολογική ισορροπία και καλύτερους ύπνους

Ποδήλατο με στιλ!
Δεν είναι ανάγκη να φορά κανείς ειδική στολή για ποδηλασία. Το καλοκαίρι απολαμβάνουμε τις ορθοπεταλιές ντυμένοι ελαφρά, ώστε να διευκολύνονται οι κινήσεις μας. Το πιο σημαντικό είναι να μην κάνει κάποιος ποδήλατο ώρες με πολλή ζέστη. Το ποδήλατο δεν πρέπει να είναι ταλαιπωρία για κανέναν λόγο. Πάντα με καπέλο και γυαλιά ηλίου, υφάσματα που αναπνέουν και ανοιχτόχρωμα για να μην τραβούν την ηλιακή ακτινοβολία και ένα ασύρματο ηχείο που μπορεί να φέρει ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση στην ποδηλασία αφού μπορεί κανείς να ακούει την αγαπημένη του μουσική. Σακίδιο στην πλάτη με όλα τα απαραίτητα και δροσερό νερό!

Στο κατάστημά ΥΙΟΙ ΜΙΛΤ. ΠΟΛΥΖΟΥ στη Δημητριάδος 77-Κοραή, στο Βόλο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα για ενήλικες, παιδικά και MICRO scooters αλλά και αξεσουάρ ποδηλάτου.
Καλές ορθοπεταλιές!

error: Content is protected !!