Μετά τον καύσωνα και τις φωτιές έρχονται πλημμύρες

2713095
stergiou
fotou
728x110 3


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019, 06:02

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στη Βόρεια Ελλάδα από την Πέμπτη 15/08/2019 με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι όποιες θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά, αύριο Πέμπτη ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου 2019 από τις μεσημβρινές ώρες θα επηρεαστούν: η Δυτική και η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και σταδιακά η Ανατολική Μακεδονία. Αναμένεται, τη νύχτα η εξασθένιση των φαινομένων.

Συνεπώς, τίθεται σε εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών και συνοδών φαινομένων.

Τρελάθηκε (ξανά) ο καιρός: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη -Πού αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα

Χαλάει ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο -Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019, 06:02

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!