Δεκαπενταύγουστος στην Αγ. Κυριακή Τρικερίου [εικόνες]

67965298 573939723138192 6944074816043352064 n
Το αδιαχώρητο επικρατούσε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στην Αγ. Κυριακή Τρικερίου, ενώ όποιος επιχειρούσε να αναζητήσει κατάλυμα έστω και για ένα βράδυ, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν επαγγελματίες του Νοτίου Πηλίου, “μόνο κάτω από τις ελιές, στρωματσάδα” θα μπορούσες να βρεις κάτι, αφού δεν υπήρχε ούτε κρεβάτι ελεύθερο για τους επισκέπτες της τελευταίας στιγμής.
Γάλλοι και Αγγλοι κυριαρχούν αυτές τις ημέρες στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου, αναφορικά στον εξωτερικό τουρισμό, ενώ όσον αφορά στον ντόπιο τουρισμό Αθηναίοι είναι αυτοί που κυρίως προτίμησαν την περιοχή.
Κυρίαρχο ρόλο στον γαστρονομικό τουρισμό της Αγ. Κυριακής, έπαιξε για άλλη μία φορά ο Μανώλης Γιαμαρέλος, με την γνωστή ψαροταβέρνα “Μανώλας” που βρίσκεται στο λιμάνι της Αγ. Κυριακής και προσελκύει -ειδικά αυτή την περίοδο- εκατοντάδες τουριστών.
Ο κ. Γιαμαρέλος ή “Μανώλας, όπως είναι πανελληνίως γνωστός παρά τα καθήκοντα που αναλαμβάνει σε λίγες ημέρες ως νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος στην ομάδα πλειοψηφίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου, εξυπηρετούσε τους επισκέπτες προσωπικά και τους βοηθούσε στις γαστρονομικές τους επιλογές.
Ξεχωριστή σπεσιαλιτέ η καραβιδομακαρονάδα του, που πραγματικά απογειώνει την γεύση σε κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.
Δείτε εικόνες:
error: Content is protected !!