ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τουρνουά σκάκι στον Βόλο

01 ET

Ξεκινά αύριο στις 6 το απόγευμα, Κυριακή 18 Αυγούστου ένα μεγάλο σκακιστικό τουρνουά στην πόλη μας που το διοργανώνει η Σκακιστική Ένωση Βόλου και φιλοξενείται στο Οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (κτίριο Ματσάγγου). 

KEN 728X100

Το τουρνουά θα διαρκέσει μια εβδομάδα, είναι 9 γύρων και για τους δυο ομίλους Α και Β και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου.

Η διοργάνωση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σκακιστών υψηλού επιπέδου από την Ελλάδα και το εξωτερικά. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 80 περίπου σκακιστές, συλλόγων από Βόλο, Λάρισα, Φάρσαλα, Αλμυρό, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Πτολεμαίδα, Πρέβεζα, Γιαννιτσά, Βέροια, Αθήνα, Αίγιο, Άμφισσα, Ρουμανία, Αλβανία και Λουξεμβούργο

Προβλέπονται χρηματικά έπαθλα ύψους 1500€ και βραβεία για πολλές κατηγορίες σκακιστών.

Οι δώδεκα πρώτες παρτίδες του Α ομίλου κάθε γύρου θα αναμεταδίδονται online μέσω του chess24:  https://chess24.com/…/live-tournaments/volos-open-2019/1/1/1

Με αυτόν τον τρόπο, οι φίλοι του αθλήματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των παρτίδων.

Τα πλήρη αποτελέσματα και τις κληρώσεις κάθε γύρου και των δυο ομίλων θα μπορεί κανείς να τις παρακολουθεί στο λινκ:

https://chess-results.com/tnr462535.aspx?lan=1

Το τουρνουά υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Μαγνησίας, Δήμο Βόλου, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΤΕΣΣΘ). Επίσης και από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, Σκακιστικό Κέντρο Ελλάδος, Γυμναστήριο great και τον Ξυλόφουρνο Ιωαννίδη.

Τις παρτίδες μπορούν να τις παρακολουθούν οι φίλοι του σκακιού με ολιγόλεπτη παρουσία σε κάθε αίθουσα με ευθύνη των διαιτητών του τουρνουά.  

Λεπτομέρειες και καθημερινές ανακοινώσεις στο Facebook του συλλόγου:  www.facebook.com/sevolou/  

error: Content is protected !!