ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στη γιορτή πίτας στην Ελασσόνα η Μπίζιου

τσαριτσανη 5 455x405
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

«Κάθε καλοκαίρι διατρανώνεται στα χωριά μας η ανάγκη και η επιθυμία του Έλληνα να βρεθεί στον τόπο του, διατηρώντας με αυτό τον τρόπο τα ήθη και τα έθιμα που μεταλαμπαδεύονται στις νέες γενιές. Ενθαρρυντική είναι η δραστηριοποίηση των τοπικών συλλόγων και συνάμα η παρουσία και η συμμετοχή νέων στα πολιτιστικά δρώμενα της ελληνικής υπαίθρου, ιδιαίτερα οι Σύλλογοι των δραστήριων γυναικών που αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία οργάνωσης τόσο επιτυχημένων εκδηλώσεων». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων η βουλευτής της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου στη Γιορτή Πίτας των Συλλόγων Γυναικών της Συκαμινέας και της Τσαριτσάνης του Δήμου Ελασσόνας.

Ανάμεσα σε πλήθος κόσμου γεύτηκε τα τοπικά εδέσματα φτιαγμένα με το μεράκι των γυναικών των χωριών, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς συντοπίτες της που της ευχήθηκαν για ακόμη μία φορά καλή θητεία στο κοινοβουλευτικό της έργο.

Η κ. Μπίζιου τέλος ευχαρίστησε για το κάλεσμα και κατέληξε: «Στηρίζουμε τις προσπάθειες των τοπικών φορέων και συλλόγων και τους θέλουμε αρωγούς στο έργο μας για την τουριστική ανάπτυξη του νομού μας. Είναι ευθύνη μας να υλοποιήσουμε το κυβερνητικό σχέδιο που ενέκριναν οι πολίτες ώστε να στηρίξουμε τα χωριά της επαρχίας μας».

Δείτε φωτογραφίες:

Στη γιορτή πίτας στην Ελασσόνα η ΜπίζιουΣτη γιορτή πίτας στην Ελασσόνα η ΜπίζιουΣτη γιορτή πίτας στην Ελασσόνα η ΜπίζιουΣτη γιορτή πίτας στην Ελασσόνα η Μπίζιου

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 2
error: Content is protected !!