ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπό το σεληνόφως πλήθος Λαρισαίων απόλαυσε αγαπημένα τραγούδια για το φεγγάρι στην Δημοτική Πινακοθήκη (φωτο – βίντεο)  

p 780x374
milonas 728x120

Την γλυκιά βραδιά της Τρίτης υπό το σεληνόφως απόλαυσαν πολλοί Λαρισαίοι που βρέθηκαν στην Δημοτική Πινακοθήκη απόψε ακούγοντας υπέροχες μελωδίες για το φεγγάρι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα σχετικά με το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που δίνεται το συγκεκριμένο ραντεβού και στέφθηκε και αυτή τη φορά με απόλυτη επιτυχία ενώ η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο «Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα».

Την βραδιά απόλαυσε και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Παρουσιάστηκε το έργο του Μίκη Θεοδωράκη «Θαλασσινά φεγγάρια» σε στίχους Νίκου Γκάτσου. Το μουσικό σχήμα απαρτίζεται από τους: Μαριάννα Ζάχου – Αλέξανδρος Τσιώνας (τραγούδι), Αποστόλης Γιάγκος (πιάνο), Σπύρος Καβαλλιεράτος (κιθάρα – τραγούδι), Αποστόλης Σακκάς (μπουζούκι).

Επίσης, ταυτόχρονα, προβλήθηκε video του Κωστή Τσιάχα με τίτλο «20ΣΥΝ19». «Ο λευκός φωτεινός κύκλος είναι ο ψηφιακός καμβάς. Σ’ αυτό το σημείο αναφοράς αναδύεται η βαρυτική σχέση των τεχνών. Κινούμενες εικόνες, ακίνητες φωτογραφίες, λεπτομέρειες ζωγραφικής, χορικές κατόψεις, έλξεις, φωτεινότητες, κρυμμένοι και ολοφάνεροι δεσμοί. Στην πρόσοψη του Μουσείου Κατσίγρα επιπλέει το ψηφιακό – χάρτινο φεγγάρι ενός πολύχρωμου Αυγούστου, του Αυγούστου της φαντασίας μας».

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε φωτογραφίες:

Υπό το σεληνόφως πλήθος Λαρισαίων απόλαυσε αγαπημένα τραγούδια για το φεγγάρι στην Δημοτική Πινακοθήκη (φωτο – βίντεο)  Υπό το σεληνόφως πλήθος Λαρισαίων απόλαυσε αγαπημένα τραγούδια για το φεγγάρι στην Δημοτική Πινακοθήκη (φωτο – βίντεο)  Υπό το σεληνόφως πλήθος Λαρισαίων απόλαυσε αγαπημένα τραγούδια για το φεγγάρι στην Δημοτική Πινακοθήκη (φωτο – βίντεο)  Υπό το σεληνόφως πλήθος Λαρισαίων απόλαυσε αγαπημένα τραγούδια για το φεγγάρι στην Δημοτική Πινακοθήκη (φωτο – βίντεο)  Υπό το σεληνόφως πλήθος Λαρισαίων απόλαυσε αγαπημένα τραγούδια για το φεγγάρι στην Δημοτική Πινακοθήκη (φωτο – βίντεο)  Υπό το σεληνόφως πλήθος Λαρισαίων απόλαυσε αγαπημένα τραγούδια για το φεγγάρι στην Δημοτική Πινακοθήκη (φωτο – βίντεο)  Υπό το σεληνόφως πλήθος Λαρισαίων απόλαυσε αγαπημένα τραγούδια για το φεγγάρι στην Δημοτική Πινακοθήκη (φωτο – βίντεο)  Υπό το σεληνόφως πλήθος Λαρισαίων απόλαυσε αγαπημένα τραγούδια για το φεγγάρι στην Δημοτική Πινακοθήκη (φωτο – βίντεο)  Υπό το σεληνόφως πλήθος Λαρισαίων απόλαυσε αγαπημένα τραγούδια για το φεγγάρι στην Δημοτική Πινακοθήκη (φωτο – βίντεο)  Υπό το σεληνόφως πλήθος Λαρισαίων απόλαυσε αγαπημένα τραγούδια για το φεγγάρι στην Δημοτική Πινακοθήκη (φωτο – βίντεο)  Υπό το σεληνόφως πλήθος Λαρισαίων απόλαυσε αγαπημένα τραγούδια για το φεγγάρι στην Δημοτική Πινακοθήκη (φωτο – βίντεο)  

 

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!