Κυκλοφορούν sex toys για τη διέγερση του προστάτη των ανδρών και υπόσχονται εκρηκτικό οργασμό

justin hartley 600x400 900x676
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Μπορεί ο όρος “διέγερση του προστάτη” να ακούγεται εντελώς ξένος στους περισσότερους εκεί έξω, όμως υπάρχει και μάλιστα προσφέρει σύμφωνα με όσα διαβάσαμε κορυφαία ικανοποίηση στους άνδρες – όχι απαραίτητα σε ομοφυλοφιλική αλλά και σε ετεροφυλοφιλική επαφή.

Το σημείο P είναι αυτό το οποίο διεγείρεται με την επαφή από το ορθό και μεγεθύνει τον ανδρικό οργασμό εντυπωσιακά σε μέγεθος αλλά και σε διάρκεια. Καθώς λοιπόν θεωρούμε #ourduty να σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε  επαναστατικό κυκλοφορεί στην αγορά των ερωτικών βοηθημάτων ακόμη κι αν αυτά αρχικά είναι κάπως awkward, σήμερα θα σας παρουσιάσουμε sex toys για τη διέγερση του προστάτη, τα οποία προσφέρουν άμεση διέγερση του σημείου P των ανδρών και επιφέρουν εντονότατους οργασμούς.

Ο αδένας του προστάτη, είναι τo πιο υποτιμημένο τμήμα στο σώμα των -straight- ανδρών. Ο προστάτης ή αλλιώς το σημείο P, είναι μια πολύ ισχυρή ερωτογενής ζώνη στο ανδρικό σώμα. Αν ερεθιστεί σωστά μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό αντίστοιχο αυτού που λέγεται πολλαπλός στις γυναίκες. Ο ανασταλτικός παράγοντας είναι ότι για να τον φτάσει μια γυναίκα στο σώμα του συντρόφου της πρέπει να εισχωρήσει από τον πρωκτό κάτι που οι άνδρες με macho νοοτροπία νομίζουν ότι τους κάνει gay.

Aν δεν είναι έξω από εσάς το pegging ή το role play με το σύντροφό σας, τότε μπορείτε να εξετάσετε μαζί αυτή την επιλογή η οποία ok, μπορεί να σας φάνηκε κάπως αλλόκοτη μαζί με τον πρωινό σας καφέ και ίσως σαν πρώτη “γνωριμία” αλλά με λίγη σκέψη μπορεί και να αναθεωρήσετε. Μπορείτε να δείτε διάφορα ερωτικά παιχνίδια για τη διέγερση του προστάτη ΕΔΩ

error: Content is protected !!