Συναισθηματική Αποφόρτιση από τα «χέρια» ενός Βολιώτη

Τριήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης με τον Στ. Πλουμιστό
milonas 728x120

“Οι Εναλλακτικές Διακοπές που προτείνω εδώ και τέσσερα χρόνια, είναι ένας συνδυασμός…
ξεκούρασης και εκπαίδευσης, με σεμινάρια, βιωματικές εμπειρίες και άλλες δραστηριότητες αυτοβελτίωσης. Ταυτόχρονα, προσφέρονται ποιοτικές υπηρεσίες που αποβλέπουν στην εκ βαθέων ξεκούραση καθώς και στην σωματική και πνευματική ανάταση των συμμετοχόντων” λέει μεταξύ άλλων ο Σταύρος Πλουμιστός κάνοντας σεμινάριο συναισθηματικής αποφόρτισης.

Στο τριήμερο συναισθηματικης αποφόρτισης που πραγματοποιήθηκε στην Πορταριά Πηλίου από τις 16 έως τις 19 Αυγουστου 2019, το βασικό θέμα ήταν η μεταμόρφωση του πόνου, της θλίψης, της κούρασης, της μοναξιά και της έντονης συναισθηματικης πίεσης, σε ενεργειακή αυτοθεραπεία, σε αισιοδοξία και στην αλλαγή των αρνητικών δονήσεων μέσα και γύρω μας.

Οι συμμετέχοντες έμαθαν μέσα από την ενεργειακή κινησιοθεραπεία πως να αποδεχτούν και να αγαπήσουν το σώμα τους.

Αφέθηκαν στις καμπίνες του χαμάμ, της σάουνας του υδρομασάζ και τέλος στην θεραπευτική μάλαξη κι ένιωσαν πως το σώμα τους έλυσε νοητικούς ψυχολογικούς γρίφους που το “τραυμάτιζαν”, βιώνοντας την απελευθέρωση και την απόλυτη χαλάρωση.

Ενημερώθηκαν μέσα από βιωματικές συζητήσεις πως θα φροντίζουν τον εαυτό τους και θα δυναμώνουν τα αδύναμα εσωτερικά κομμάτια τους. Πως θα ξεμπλοκάρουν την καρδιά τους μεταμορφώνοντας την αρνητική ενέργεια σε θετική.

Βίωσαν μέσω της ηχοθεραπευτικής πως θα αφήνονται στην ένωση ψυχής και σώματος μέσω της χρωματικής νοερής απεικόνισης. Πως θα νιώσουν την ευγνωμοσύνη και την αγάπη άνευ όρων.

Εκπαιδεύτηκαν με σεμινάρια για τους νέους τρόπους σκέψης και αυτο-συναίσθησης, που θα τους οδηγήσουν στην ηρεμία, την συγκρότηση, την αυτοπεποίθηση και την αυτογνωσία, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν για το μέλλον τους στην εποχή της μακροβιότητας.

ΔΕΙΤΕ αποσπάσματα απο το Τριήμερο Συναισθηματικής Αποφόρτισης & Θεραπευτικής Χαλάρωσης με τον Στ. Πλουμιστό στην Πορταριά Πηλίου. 


Για τα επόμενα Τριήμερα Συναισθηματικής Αποφόρτισης & Θεραπευτικής Χαλάρωσης
με τον Στ. Πλουμιστό μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ η με άμεση επικοινωνία στο 6945723523

error: Content is protected !!