Κ.Παπανατσιου: Η λαϊκίστικη λογική για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, φανερώνει την ανεπάρκεια τους

papanatsiou 455x250 1
milonas 728x120

“Η Κυβέρνηση πρέπει να σοβαρευτεί και να αντιμετωπίσει τα θέματα που προκύπτουν, με την δέουσα σοβαρότητα” αναφέρει σε ανακοίνωσή της με αφορμή την υπόθεση των πλοίων της Σαμοθράκης, η τέως υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου. Η κ. Παπανάτσιου αναφέρει:

Η απάντηση των κυβερνητικών στελεχών στις εικόνες ντροπής, με τους αποκλεισμένους τουρίστες στην Σαμοθράκη, δεν μπορεί να είναι «φταίει η προηγούμενη κυβέρνηση». Οι δικαιολογίες αυτές είναι απλά αστείες και δείχνουν έλλειψη στοιχειώδους αυτοκριτικής.

Παράλληλα, ο Υπουργός τουρισμού κος Θεοχάρης δήλωσε πως ένα από τα μέτρα στηριξης (!) της περιοχής, θα είναι η μείωση των ελέγχων από την ΑΑΔΕ και το ΣΕΠΕ! Η κυβέρνηση αντί να παρουσιάσει ένα συνεκτικό σχέδιο δράσης και αντιμετώπισης της πληγείσας εικόνας του ελληνικού τουρισμού και ιδιαιτέρως του νησιού της Σαμοθράκης, επιλέγει για άλλη μια φορά να κλείσει το μάτι στην παραβατικότητα.

Δεν είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοιοι ισχυρισμοί δια στόματος Κυβερνητικών Αξιοματούχων!

Εύλογες απορίες δημιουργούνται σε όλους μας, όπως για παράδειγμα πώς είναι δυνατόν να αποφασίζει ένας κυβερνητικός αξιωματούχος πού και πότε θα γίνουν ελέγχοι.

Τη λογική της κυβέρνησης για τα εργατικά δικαιώματα και την φοροδιαφυγή, την έχουμε ήδη δει, την έχουν παρουσιάσει εκτενώς, επομένως αδίκως αναρωτιόμαστε…

Την πολιτική τους κατεύθυνση, σχετικά με την αυτοτέλεια του επιχειρησιακού σχεδιασμού των σωμάτων επιθεωρήσης και των ελεγκτικών μηχανισμών, την ειδαμε επίσης ευθύς εξαρχής.

Πολιτικός έλεγχος, ροπή στην παραβατικότητα, κατάργηση διατάξεων υπέρ των εργαζομένων.

Από τη μια δεν υπήρξε κανένα σχέδιο αντιμετώπισης του συμβάντος στην Σαμοθράκη, από την άλλη δεν υπάρχει επίσης σχέδιο για την ενίσχυση της περιοχής!

Η κυβέρνηση πρέπει να κατανοήσει ότι δεν είναι σε θέση να κατηγορεί για όλα την προηγούμενη κυβέρνηση. Ας συνειδητοποιήσουν ότι κυβερνούν και δεν αντιπολιτεύονται πια. Η λαϊκίστικη αντιπολίτευση που συνοψίζεται στο ” για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ” δεν αρκεί, τα προβλήματα απαιτούν λύσεις.

error: Content is protected !!