ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε εξέλιξη το Διεθνές Τουρνουλα Σκάκι στον Βόλο

xx diethchessvolos 3

Το 1ο Διεθνές ατομικό τουρνουά της ΣΕ Βόλου βρίσκεται ήδη στον 4ο γύρο και απομένουν άλλοι πέντε. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή το μεσημέρι (25 Αυγουστου).

KEN 728X100

Με 50 συμμετοχές στον Α όμιλο και 21 και στο Β όμιλο το τουρνουά έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της σκακιστικής κοινότητας. Είναι ένα Διεθνές τουρνουά σκακιού που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Βόλο και έφερε σκακιστές από συλλόγους της Θεσσαλίας της υπόλοιπης Ελλάδας και του εξωτερικού

Μετά τον 4ο γύρο στην κορυφή της βαθμολογίας του Α ομίλου φιγουράρει ο σκακιστής της ΣΕ Βόλου Μιχ. Αγγελής με το απόλυτο 4/4 ενώ έχει και την πρωτιά της κατηγορίας των βετεράνων (S60). Στη δεύτερη θέση της γενικής με 3,5/4 βρίσκεται ο τρίτος νικητής του πρόσφατου διεθνούς τουρνουά της Καβάλας Π. Τριμίτζιος (ΟΣ Τριανδρίας) και προπορεύεται στην κατηγορία U18. Στην τρίτη θέση ένας παλιός γνώριμος της ΣΕ Βόλου (ως προπονητής της) ο Θ. Ρωμανός (ΑΣΟ Πολυγύρου) με 3,5/4 και με τους ίδιους βαθμούς ο φετινός πρωταθλητής του εσωτερικού πρωταθλήματος της ΣΕ Βόλου, R. Draci. Στη συνέχεια του βαθμολογικού πίνακα με 3/4 ακολουθούν ο Ι. Τετεπουλίδης (ΣΟ Πολίχνης), ο Ι. Κοσμίδης (ΣΟ Πτολεμαϊδας), η Ελένη Φράγκου (ΑΟ «Τρεις Αστέρες ΄89») που προπορεύεται στην κατηγορία των γυναικών, ο Χρ. Τσαρσιταλίδης που προπορεύεται στην κατηγορία U16 (κατάγεται από το Βελεστίνο πρωτοξεκίνήσε από τη ΣΕ Βόλου και τώρα αγωνίζεται στην ΕΣ Θεσσαλονίκης). Με τους ίδιους βαθμούς ακολουθούν ο Ν. Κοσμίδης (ΣΟ Πτολεμαϊδας) , οι Κ. Κωνσταντέλιας και Δ. Λιάκος του Σ.Σ. Λάρισας και ο Ζ. Μαρίτσης της ΣΕ Βόλου και δεύτερος της κατηγορίας βετεράνων.    

Στον Β όμιλο του Διεθνούς τουρνουά κονταροχτυπιούνται οι νεαροί σκακιστές με τον Μ. Στοϊμενίδη του ΣΟ Πολίχνης να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 3,5/4. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο νεαρός του ΑΣΟ Αιγίου, Λ. Νικολακόπουλος με 3/4, όπως και ο Δ. Πατρίκος της ΣΕ Βόλου. Στην ίδια θέση ευρίσκεται και η Ευαγγελία Παπατριανταφύλλου που αγωνίζεται στον ΑΜΕΣ Ν. Ερυθραίας και προπορεύεται στην κατηγορία των κοριτσιών. Έως την 10η θέση με 2,5/4 ακολουθούν οι σκακιστές της ΣΕ Βόλου, Β. Παπαγεωργίου, Σ. Τζαμτζής, Γ. Μπουγάς, Ar. Koci, Χρ. Γκαβαρδίνας και η Αν. Σιώπη του ΣΣ Λάρισας.  

Οι παρτίδες κάθε γύρου ξεκινούν στις 6 το απόγευμα στις αίθουσες Α1 και Α2 του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που είναι ένας από του χορηγούς του τουρνουά μαζί με την Περιφέρεια Μαγνησίας και το Δήμο Βόλου.

error: Content is protected !!