ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στ. Λημνιός για Δήμο Βόλου: Οι απειλές δε μας τρομάζουν

stelios 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ
Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής εναντίον της δράσης της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης RDF δίνει ο Στέλιος Λημνιός, με επιστολή του, στην οποία αναφέρει:
Άργησε αλλά εμφανίστηκε τελικά η ομάδα Μπεου που ελέγχει το δήμο Βόλου. Με μια υβριστικη αλλα και εκτός θεματος ανακοίνωση, απειλεί την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών επειδή είναι παρουσα και αγωνίζεται για να σταματήσει η καύση των σκουπιδιών και η μετατροπή του Βόλου στον αποτεφρωτηρα της Ιταλιας.
Δεν τολμούν όμως να πάρουν πρωτοβουλίες για να δοθεί τέλος στον εφιάλτη.
Ξεχνούν τη θλιβερή πρωτιά που κατέχει πανελλαδικά η πόλη μας σε πρόωρους θανάτους.
Ξεχνούν ότι στο.. Μονακό τους δεν υπάρχουν μετρητες ελέγχου της ατμοσφαιρικής ρύπανσης πάρα την δυσοσμία του καμένου πλαστικού!   Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν το αποτέλεσμα που θα υπάρξει στη Δημόσια Υγεία από την καύση 750 τόννων τοξικών αποβλήτων εντός της πόλης καθημερινά.
Ξεχνούν ότι, όταν στριμωχτηκαν από τους δημότες, αναγκάστηκαν να βγάλουν ψήφισμα ενάντια στην καύση σκουπιδιών κι ας μην το υπερασπιστηκαν ποτέ με πρωτοβουλίες που αρμόζουν σε μια σοβαρή δημοτική αρχή.
Αν πράγματι δεν γνωρίζουν από που ήρθε το πλοίο  FIONA, εμεις
θα τους το πούμε και θα τους πληροφορησουμε για τις ανεξελεχτες χωματερές ραδιενεργών αποβλήτων της πόλης Ουελβα, όπου ελλιμενικε πριν έλθει στο Βόλο αλλά και     για την ασυμφωνη πορεία του σε  σχέση με την δορυφορική           καταγραφή της.
Αρκεί να σοβαρευτουν και να       λειτουργήσουν με την υπευθυνότητα που απαιτει το πρόβλημα ακολουθοντας την Επιτροπή Αγώνα (επειδή έχουν μείνει πίσω) και μελετώντας αρχικά με  προσοχη τα όσα ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας έχει επισημάνει για το θέμα.
Ας γνωρίζουν επίσης  στην παρεουλα τους, ότι τέτοιες  απειλές από τέτοιους περαστικούς, δεν μπορούν να τρομαξουν τους Βολιώτες που αποφάσισαν να υπερασπίσουν το πολυτιμότερο αγαθο: την Υγεία τους και την διασφάλιση συνθηκών ποιότητας ζωής για τα παιδιά που μεγαλώνουν αμέριμνα.
error: Content is protected !!