Πλημμύρισε υπόγειο στη Μιτζέλα – Απάντλησαν 5 τόνους νερού οι πυροσβέστες

w16 120531pyrosvestikhkontino
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο θέαμα βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες διώροφης κατοικίας στην Αμαλιάπολη, το πρωί της Τετάρτης 21 Αυγούστου. Άκουσαν θόρυβο από το υπόγειο του σπιτιού και όταν κατέβηκαν, αντίκρισαν πλημμυρισμένο το υπόγειο και όλα τα αντικείμενα που υπήρχαν σ’ αυτό να επιπλέουν.
Άμεσα κλήθηκε το Π.Κ. Δρυμώνος για την άντληση των υδάτων από το εσωτερικό του σπιτιού. Οι πυροσβέστες άντλησαν 5 τόνους νερού, με την επιχείρηση να ολοκληρώνεται στις 10:35 το πρωί.

KEN 1

Ο ιδιοκτήτης της οικίας κ. Χ.Μ., ανέφερε σχετικά με το περιστατικό: «Έσπασε σωλήνας ύδρευσης από την κουζίνα και κατέληξε να πλημμυρίσει το υπόγειο. Ευτυχώς η γυναίκα το αντιλήφθηκε στις 8 το πρωί περίπου και κάλεσε την πυροσβεστική. Αν δεν ήταν κανείς σπίτι δεν ξέρουμε πότε θα το αντιλαμβανόμασταν και σίγουρα θα παθαίναμε μεγαλύτερη ζημιά. Ευτυχώς οι πυροσβέστες έφτασαν άμεσα. Κατά την άντληση υδάτων έβγαλαν 5 τόνους νερό. Μέσα στο υπόγειο είχαμε έπιπλα και άλλα αντικείμενα, τα οποία προσπαθήσαμε να στεγνώσουμε. Πάθαμε ζημιά, αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Δυστυχώς σε μια οικία που χτίστηκε μόλις πέντε χρόνια πριν, είναι αδικαιολόγητο να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά».

Πηγή: www.almyros.gr

error: Content is protected !!