Ευχές Χαρακάπουλου για καλή επιτυχία στην ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ

maximos 1 780x405
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Μάξμος Χαρακόπουλος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση της νέας μπασκετικής ομάδας ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ που θα εκπροσωπήσει την πόλη στην Α1 Εθνική και απέστειλε μήνυμα για καλή επιτυχία στην νέα σεζόν το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Σας ευχαριστώ θερμά για την ευγενική σας πρόσκληση. Δυστυχώς, όμως, προγραμματισμένες από καιρό υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να παραβρεθώ στην παρουσίαση των στόχων και την ανοιχτή συνέντευξη για την ένταξη της ομάδας στην Basket League, που διοργανώνετε.

Επιτρέψτε μου, όμως, να συγχαρώ για άλλη μια φορά, τον πρόεδρο, την διοίκηση, τους παίκτες και όλους όσους έβαλαν ένα λιθαράκι στην επιτυχή πορεία του συλλόγου. Η αξιέπαινη προσπάθειά σας για άνοδο σκαλί-σκαλί στην κορυφαία κατηγορία της επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης εμπνέει σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο άλλα και αισιοδοξία για μια ισάξια επιτυχημένη πορεία.

Με την πεποίθηση ότι το φίλαθλο κοινό, που διψά για ποιοτικό αθλητισμό,  θα αγκαλιάσει και θα επικροτήσει την προσπάθειά σας, εύχομαι, η εκδήλωσή σας να είναι γόνιμη, παραγωγική και να θέσει τις βάσεις για νέες, μεγαλύτερες επιτυχίες».

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!