2716673

Το σχόλιο του ΚΚΕ για τη συνάντηση Μακρόν

milonas


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019, 06:03

«Οι εξαγγελίες του Κ. Μητσοτάκη απ’ το Παρίσι μεταφράζονται σε νέες θυσίες του ελληνικού λαού στο βωμό της κερδοφορίας του εγχώριου και του γαλλικού μεγάλου κεφαλαίου. Η μείωση των φόρων για τις επιχειρήσεις και το φιλοεπενδυτικό κλίμα που απαιτείται για την προσέλκυση και των γαλλικών επενδύσεων, προϋποθέτει νέα επίθεση στο εργατικό λαϊκό εισόδημα, γιατί κάποιος πρέπει να πληρώσει τα σπασμένα», αναφέρει στο σχόλιό του το ΚΚΕ για τη συνάντηση του Εμανουέλ Μακρόν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Παρίσι.

«Παράλληλα η αναφορά του πρωθυπουργού σε “σχέσεις καλής γειτονίας” στην Αν. Μεσόγειο διαψεύδονται από τη συνεχιζόμενη συμμετοχή της χώρας μας στους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς στην περιοχή, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την κλιμάκωση της επιθετικότητας κατά του Ιράν» συνεχίζει η σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνει:

«Το δήθεν “ηχηρό μήνυμα” του Γάλλου προέδρου Μακρόν για την Τουρκία δεν εκφράζει τίποτα άλλο παρά τα σημερινά συμφέροντα των γαλλικών ομίλων απ’ τις εξορύξεις υδρογονανθράκων στη χώρα μας, που βρίσκονται στον αντίποδα των λαϊκών συμφερόντων».

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019, 06:03

ΠΗΓΗ

Facebook Comments

error: Content is protected !!