Η απάντηση του Μ. Βαξεβανόπουλου στον Αχιλλέα Μπέο: Μην ανησυχείς που λείπω, θα τα ξαναπούμε

49864350 2326568380963458 2719074255282110464 o
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση του Δήμου Βόλου ενάντια στην δράση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου δίνει ο Μάρκος Βαξεβανόπουλος από τη Γαλλία, όπου εργάζεται πλέον, καθότι στο υστερόγραφο της επιστολής, η δημοτική αρχή είχε υπονοούμενα για εκείνον.

KEN 1

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαξεβανόπουλος αναφέρει:

Μαθαίνω ότι δήμαρχος επαρχιακής πόλης, που επανεξελέγει επειδή έφτιαξε τρεις κυκλικούς κόμβους και έφερε την Παπαρίζου εν μέσω χιλιάδων λαμπιόνιων, διακατέχεται από έντονο στερητικό σύνδρομο λόγω της απουσίας μου στο εξωτερικό. Αντί του τηλεφώνου μου που επιζητά, του προτείνω να έρθει εδώ στη Λυών να δει πως είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Δεν πειράζει που δεν γνωρίζει τα <<κανονικά γαλλικά>>. Θα του εξηγήσω εγώ όταν έρθει και δει τι σημαίνει καθαριότητα, πως είναι οι ποδηλατόδρομοι και πως γίνεται η διαχείριση των απορριμμάτων. Θα δει πως όταν δηλώνουμε κατά της καύσης σκουπιδιών, το κάνουμε πράξη και όχι για εντυπωσιασμο. Θα δει πως το Γαλλικό Υπουργείο Πολιτισμού αρνήθηκε χορηγία της Lafarge τον περασμένο Ιούλιο (σε αντίθεση με τον Δήμο του που δέχεται τα πάρκα). Τα εισιτήρια κερασμένα.
Υ.Γ. Μην ανησυχείς που λείπω. Αυτοί που μένουν πίσω είναι καλύτεροι και πιο αγανακτισμένοι με την καύση σκουπιδιών και την έντονη μυρωδιά στην πόλη μας. Και σε τρία χρόνια θα τα ξαναπούμε σίγουρα. Φιλιά!”

error: Content is protected !!