Μπήκαν… μπουλντόνζες στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου – Τι έργα προβλέπονται για την περιοχή (φωτό)

69241330 391355128232343 255663997083189248 n ergasies agios konstantinos 780x405
milonas 728x120

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι εργασίες για την ανάπλαση της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου στη Λάρισα, αφού ήδη άρχισαν να “ξηλώνονται” τα πρώτα πεζοδρόμια.

Το πρώτο στην σειρά έργο, με προϋπολογισμό 4 εκατ. ευρώ αφορά την ανακατασκευή όλων των δρόμων που περικλείονται από τις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου, 23ης Οκτωβρίου και την Νικηταρά. Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου προβλέπεται ξήλωμα πεζοδρομίων και δρόμων και κατασκευή νέων, ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού αλλά και του πρασίνου. Επίσης, στο πλαίσιο της παρέμβασης στην περιοχή, αλλά από άλλη εργολαβία οι σημαντικοί δρόμοι της συνοικίας Αιόλου, Ριζοπούλου και Θεοτοκοπούλου θα μετατραπούν σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας, ενώ οι οδοί Τροίας, Ισχομάχου, Έκτορος κι Ελευσίνας θα πεζοδρομηθούν.

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες:

Μπήκαν... μπουλντόνζες στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου - Τι έργα προβλέπονται για την περιοχή (φωτό)Μπήκαν... μπουλντόνζες στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου - Τι έργα προβλέπονται για την περιοχή (φωτό)Μπήκαν... μπουλντόνζες στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου - Τι έργα προβλέπονται για την περιοχή (φωτό)Μπήκαν... μπουλντόνζες στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου - Τι έργα προβλέπονται για την περιοχή (φωτό)Μπήκαν... μπουλντόνζες στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου - Τι έργα προβλέπονται για την περιοχή (φωτό)Μπήκαν... μπουλντόνζες στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου - Τι έργα προβλέπονται για την περιοχή (φωτό)

Αναλυτικότερα, τα έργα που εκτελεί, προγραμματίζει ή έχει ολοκληρώσει το τελευταίο διάστημα η δημοτική αρχή για τη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου έχουν ως εξής:

  • Ανακατασκευή δρόμων συνοικίας Αγίου Κωνσταντίνου.
  • Ανακατασκευή οδού Νικηταρά – Αυξεντίου, με τη διαμόρφωση κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών 23ης Οκτωβρίου, Κύπρου, Νικηταρά, 28ης Οκτωβρίου.
  • Κυκλικός κόμβος Ηρώων Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου.
  • Διαμόρφωση ανοικτού παιδοτόπου σε έκταση 10 στρεμμάτων στο χώρο του πρώην Οργανοτροφείου, επί της οδού Αιόλου.
  • Σύγχρονη παιδική χαρά στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου.

newsroom onlarissa.gr

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!