ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιχείρηση στρέβλωσης των θέσεων του ΚΚΕ από την εφημερίδα του Βόλου καταγγέλει ο Κ. Στεργίου

κκε

“Παρά τη σαφή τοποθέτηση και την ακριβέστατη διατύπωση των θέσεων και των αιτημάτων των σωματείων σχετικά με το ζήτημα της καρκινογόνας καύσης απορριμμάτων από την ΑΓΕΤ στην προχθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας, η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, προβοκατόρικα, αναφέρει ψευδώς ότι ο Κώστας Στεργίου, πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας “Μήτσος Παπαρήγας”, «φέρεται να είπε» ότι είναι υπέρ του κλεισίματος του εργοστασίου της ΑΓΕΤ” αναφέρει ανακοίνωση του ΚΚΕ και συνεχίζει:

KEN 728X100

“Καταγγέλλουμε την επιχείρηση στρέβλωσης από την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ των θέσεων του ΚΚΕ. Και στο παρελθόν έχουν γίνει παρόμοιες προσπάθειες από την εργοδοσία και από εργοδοτικά σωματεία, τις οποίες το ΚΚΕ τις έχει καταγγείλει ως προβοκατόρικες ενέργειες. Η εφημερίδα γνωρίζει πολύ καλά τις θέσεις του ΚΚΕ και τις σχετικές απαντήσεις του στην προσπάθεια κατά καιρούς διαστρέβλωσης των πολιτικών του θέσεων για το θέμα της καύσης των σκουπιδιών.

Καλούμε τη σύνταξη της εφημερίδας να επανορθώσει και να προβάλλει ορθά τη θέση του ΚΚΕ, που συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις στο να σταματήσει το έγκλημα της καρκινογόνας καύσης απορριμμάτων και ΠΕΤ – ΚΟΚ, καθώς επίσης και για να μην προχωρήσει ΜΕΑ παραγωγής SRF/RDF, απαιτώντας από την κυβέρνηση, το Δήμο Βόλου  και την Περιφέρεια Θεσσαλίας να σταματήσουν να στηρίζουν το έγκλημα ενάντια στο λαό της πόλης, να αλλάξουν τώρα τον Εθνικό και Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων, καθώς επίσης και να τροποποιήσουν τις ΑΕΠΟ, ώστε να απαγορευτεί η καύση απορριμμάτων. “

error: Content is protected !!